Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koociaa

tusze Rimmela

Polecane posty

Gość Koociaa

czy któras z was używa moze tego tuszu Rimmella Extra Super Lash reklamowanego na autobusach? Czy on ładnie wydłuża i pogrubia? Pozdrawiam

Gość Gocham
Ja używam. Lekko pogrubia i pięknie wydłuża. No i cena rewelacja

Gość Cudowna_i_wspaniała
Nio właśnie reklamują tusze rimmela w atrakcyjnych cenach. Ja zawsze wierna jestem Maybelline, nigdy mnie nie zawiódł. Astor szybko wysycha...echh...ciekawe jak rimmel

Gość wredna_małpa
O to oni go na autobusach reklamują? Nie wiedziałam i nie widziałam. Ja go mam już jakieś 2 tyg, ale że tuszu używam od wielkiego dzwonu, to na razie mało go wykorzystałam. Nawet nie najgorzej, jak się pociągnie tak ze dwa razy i wysoko szczoteczkę kieruje ku górze to efekt niczego sobie.

Gość BaśBaś
hej;] Ja kupiłam 3 dni temu i pieję z zachwytu, bo cena malutka a produkt wielki, mogłaby ta cena promocyjna już taka pozostać, nie miałabym nic przeciw temu, bo tusz mi bardzo przypadł do gustu;]

Gość hhghgh
bardzo przyzwoity tusz za takie pieniedze. na pewno lepszy oid eveline, palomy w podobnych cenach

Gość Zakręconka
Ja też polecam i Extra Super Lash i Magnif'eyes ( ten drugi też w promocji). Kupiłam oba i oba się sprawdzają. W związku z tym Rimmel u mnie znów na topie

Gość ja mam pewną
Ja polecam magnifeyes bardziej niże extra super lash!!!!

Gość Luthien00
mam Magnif'Eyes i jest świetny, cena tez przystępna ( 26 zł w Rossmannie)

Gość Koociaa
No i kupiłam ten Extra Super Lash za 9.99 i jestem bardzo zadowolona: przede wszystkim, a tego się trochę bałam, nie skleja rzęs przy drugim malowaniu, pod koniec dnia nie kruszy się i rzeczywiście wydłuża. Dzięki dziewczyn y za radę. Luthien00, widziałam dzis Magnif'Eyes za 22,99, ale sie nie zdecydowałam, wzięłam ten tańszy Pozdrawiam

Gość jyjuyjyj
kosztuje 9, 99 a normalnie kupowalam go 12,90 czyli 3 zł roznicy tylko... na dodatek ostatnio kupilam inny tusz i stwierdzam ze tamten jest fajny ale mnostwo jest o niebo leopszych.. ale ogolnie jest ok

Gość green eyes
nie kupuję, bo Rimmel swoje kosmetyki testuje na zwierzętach

Gość i pewnie króliczkom
pogrubiają te mascary rzęsy

Gość Luthien00
Do Kociaa : w Rossmanie widziałaś? ja jeszcze nie miałam Super Lash, nadziałam się tyle razy na tradycyjne szczoteczki, że teraz kupuje tylko te bez włosków

Gość VitaVita
I dlatego robia takie promocje bo testuja na zwierzetach. rzeczywiscie nie ma na produktach timmela znaku z krolikiem. Blleeee Stop rimmelowi !!!

Gość zuzica
a to ciekawostka, pierwsze słyszę takie brednie jakoby rimmel testował tusze czy inne kosmetyki na zwierzętach. faktycznie, króliczkom rzęsy tuszują? Ja jakoś mam zaufanie do tej firmy.

Gość Majika_M
Skusiła mnie ta promocja i cena i zawiodłam się... żadnego specjalengo efektu nie zauważyłam, a przy 2 warstwie zaczął juz sklejać rzęsy:-( Załuję, ze kupiłam. Moze te w promocji za 29,90 dopiero coś dają...

Gość marudella
Ja bardzo lubię tusze Rimmel , miałam już 3 różne i wszystkie były rewelacyjne.

Gość czoosneczek
A ja się nie zawiodłam na tej rimmelowej promocji. Kupiłam magnif'eyes i bardzo dobrze mi się współpracuje z tym tuszem.

Gość annawanna
Rimmel ma kilka fajnych kosmetyków kolorowych i w sumie tusze należą do tej grupy. Próbowałam kilka ich tuszy, teraz mam volume flash, mocno pogrubiający tusz i złego słowa o nim nie powiem, a jak jeszcze po niższej cenie go można kupić, to już w ogóle bardzo pozytywnie.

Gość jeden z podstawowych
testow kosmetycznych na zwierzetach - badanie zjadliwosci kosmetyku dla sluzuwoki. Biora krolika i (oczywiscie nie tuszuja mu rzes - co za brednie, przy testach pudrow nie pudruje sie tez pyszczkow myszy) usuwaja mu powieki. Na taka odslonieta galke oczna wkrapiaja substance i patrza, czy sie wezre do srodka, czy nie, jak bardzo pdraznia itp. Czyli - w tym przypadku - wkrapiaja substance zawarte w tuszu. Nie tylko te, ktora juz w tym tuszu sklepowym sa - ale tez wszystkie, ktore okazaly sie ZBYT ZJADLIWE, np. rozpuscily galke oczna, i do tuszu w efekcie nie trafily. To nie horror, to rzeczywistosc. Procedury testow na zwierzetach opisywal w zeszlym roku dokladnie "Swiat nauki".