Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mawra

Potrzebuję pomocy, nadzieji...

Polecane posty

Gość Mawra

Staraliśmy się o dzidziusia cały miesiąc więc z nadzieja czekałam @. Powinnam dostać wczoraj no i od wczoraj mam delikatne, baardzo skąpe brazowe plamienie. Czy to okres? dodam, że brzuch boli mnie normalnie-okresowo a poprzednią miesiączkę miałam skąpą i trwała tylko dwa dni (zazwyczaj trwa 5 i jest baaaaaardzo obfita).

Gość fallon
hej nie zadręczaj się ,poczekaj tydzięń i jak nie będzie @ to zrób test ,jednak nie wcześniej ,bo wyjdzie słaby i i tak nie będziesz wiedziała czy jesteś w ciąży... pierszy miesiąc starań... spokojnie

Gość Mawra
Chyba to jednak okres.... Mam tylko brunatne, skąpe plamki ale brzuch mnie baaaaaaaardzo boli.... Bleeeeeeeee

Gość nadziejka.
czesc Mawra pisałam ostatnio do ciebie. Dziwne ze zamiast normalnego okresu masz brązowe plamienia...poczekaj pare dni i dla pewnosci zrób test.Wiem też że takie brązowe plamienia mogą oznaczac niski poziom progesteronu. Jak cos to daj znac co i jak.Pozdro!

Gość Marta1983
Ja zawsze przed okresem miałam brązowe plamienia.. A kolejnego dnia normalny okres., Dopiero 1 miesiąc starań to nie zawsze za [pierwszym razem wychodzi nawet zdrowej kobiecie:)

Gość Mawra
Dzięki dziewczyny. To raczej okres. Już nie mam złudzeń ale też brak mi nadzieji. Dlaczego zdrowa kobieta nie zachodzi w ciążę?

Gość nadziejka.
Mawra pisze poraz kolejny,nie mozesz przejmowac sie pierwszym niepowodzeniem...mowilam ci ze ja juz ponad rok nie moge zajsc w ciąże-i co mam sie załamac i nie miec juz nadziei-trzeba miec bo bez niej zwariujesz. To ze jestes zdrowa to nie znaczy ze odrazu ma ci sie udac...dla pocieszenia-moja kuzynka(zdrowa,okres jak w zegarku,owulacja co miesiac) i tez odrazu nie wyszło,tylko w czwartym cyklu staran wiec głowa do gory i Tobie sie uda z czasem.