Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak moznaa

czy mozna odzyskac zdjecia wywalone z dysku?

Polecane posty

Gość czy tak moznaa

czy mozna je jakos znalezc w pamieci, w koszu ich nie widze, nie pamietam nazwy folderu, moj brat chcac zrobic mi na zlosc, wykasowal je:(

Zdjęcia nie zdjęcia, pliki poprostu - można odzyskać, ale to wyższa szkoła jazdy - robią to specjalne programy, można dysk oddać do firmy specjalizującej się w odzyskiwaniu danych, ale to kosztuje Ogólnie - domowym sposobem, nie znając się na tym - nie odzyskasz danych

Gość ewka jak się nie znasz
to nie gadaj. Są nawet bezpłatne programy do odzyskiwania danych. Trzeba tylko dobrze poszukać w internecie

Gość przypalowa
można odsyskać, są darmowe programy, które tak robią, to jest taka sronka www.dobreprogramy.pl, niestety to są te gorsze i wszystkich zdjęć nie odzyskują, ale są na tej stronce też płatne programy i chyba 150 zł taki kosztuje, ale odzyskuje wszyściutkie zdjątka.

akurat się znam, ale nie będę dyskutować niech sobie dziewczyna odzyskuje darmowymi programami, życzę powodzenia :)

Gość hjhg
Easy Recovery Ontrack - prosty w obsłudze programik dzięki któremu odzyskasz dane. Tylko chyba zajmie ci trochę odszukanie potem tych fotek, bo jeśli dobrze pamiętam to on chyba robi swoje katalogi i dane pliki mają zupełnie inne nazwy. Kiedyś też usunęłam hurtowo wiele katalogów. Było tam sporo fotek i innych dokumentów, które nie miały zostać usunięte :P tym programem odzyskałam większość rzeczy

Gość No WłAsNiE_
a czy nie lepiej by było zrobić przywracanie systemu? ja tak zawsze robie jak coś przez przypadek sknocę

Gość No WłAsNiE_
jesli np dziś np narobiłaś szkód w kompie albo "złapałaś" wirusa albo coś innego się wydarzyło,możesz przywrócić system np z dnia poprzedniego,kiedy jeszcze wszystko było ok dla przykładu:ostatnio przez bearshare ściągnełam wirusa razem z teledyskiem,za chiny nie mogłam świństwa się pozbyć a komp nie działał już tak jak trzeba,strasznie mulił,więc przywróciółam system do dnia poprzedniego ,a wtedy jeszcze było wszystko ok:) windows sam robi takie punkty przywracania systemu,no chyba że masz to wyłączone w ustawieniach