Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vile

chusta w której można nosić dziecko

Polecane posty

widziałam ostatnio jak kobietka niosła dziecko w chuscie specjalnie obwiązanej takjak w nosidełku czy ktoś wie ja taka chusta sie nazywa? i

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
po prostu chusta :) popytaj w sklepach z art. dzeciecymi, teraz tego pelno, bo chusta modna, to trzeba ja sprzedawac :)

Gość cxcxcxccxcx
nie wiem, jak sie nazywa, ale zastanawiam sie czy to zdrowo dla maluszka, taki pozwijany wisi w tej chuscie, czy kregoslup mu si enie pokrzywi? do normalnego nosidelka tez maluch musi dorosnac, min. 3 miesiace.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cxcxcxcxcxcx - chusta jest ok, bardzo dobry produkt, dziecku nic sie nie dzieje, a za to ma bardzo bliski kontakt z matka

Gość kar79
to jest bebelulu Mam taką chustę i noszę w niej córeczkę i mala od tazu w niej zasypia. Polecam!

mam chuste baby bag . chetnie odsprzedam za 40 zl:) mam taka ale inny kolor- czarno szara. http://www.allegro.pl/item205228538_baby_bag_premaxx_chusta_nosidelko_jak_nowa_.html ale szczeze niepolecam!!! jest niewygodna i zle wklada sie dziecko. ale jesli ktosby byl zainteresowany to przesle zdjecie i sprzedam. mialam ja na sobie 3 razy- wiec prawie nowa:)

znajoma -- to niestety nie taka tamta to była prostokatna z kieszonką na jednej stronie i sie ja specjalnie wiąże

W większości świata tak się nosi dzieci :p Zwłaszcza jeśli mama chce mieć dziecko przy sobie ale nie moze mieć ciągle rąk zajętych

oglądałam na allegro to bebelulu ale to jeszcze nie to to jest zwyły prostokat którum sie dziwnie owija i zawiązuje konce w pasie na pewno jest popularna w innych krajach typu indie ale u nas wczesniej tego nie widziałam być moze niie miałam okazji

tylko jak to sie nazywa a napewno ma jakąs nazwe bo słyszałam jak kobietka własnie do męża mówiła ze to takiew wygodne i powiedziała nazwe ale nie dosłyszałam wysiedli zanim zdążyłam zapytać :(

Gość to ja przepraszam
"ale zastanawiam sie czy to zdrowo dla maluszka, taki pozwijany wisi w tej chuscie, czy kregoslup mu si enie pokrzywi?" to samo myslę, jak widze matki z tymi super modnymi-nic-nie-ważącymi wózkami, w których dziecko leży z brodą w kolanach ale te wózki baaardzo wam sie podobają. to moze trochę konsekwencji...

Gość bziczek
lekarze bardzo polecają te chusty. Podobno raz ze dziecko jest naturlanie zwinięte i ulożone niczym w łonie matki, jest blisko, można podobno dyskretnie na spacerze maluszka nakarmic, maluch szybciutko zasypia. Byl kiedyś na ten temat program na tvn style. Też sie przyglądam i na początku to raczej lepsze niż nosidełko.

Gość jupikgogogo
www.chusta.pl www.medimar.pl