Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MYSZA....

Kobieta w ciazy a L4 IRLANDIA

Polecane posty

Gość MYSZA....

Nie wiem co mam dalej robic bylam u lekarza moje GP i dostalam druki ktore wysylam do socjalu .Badaja moja sytuacje,ale szlak mnie trafia 😠 bo dlugo to trfa :( Zdarze urodzic do tego czasu ...Czy ktos moze mi pomoc

Gość vaSDdrty
następna co sądzi ze jak rozchyli nogi za granicą i zajdzie w ciaże to będą jej za to płacic... załosne i takie polskie!!!

Gość edyta 23
to ze jestesmy w anglii nie oznacza ze nie mozemy miec dzieci. ja mieszkam tutaj od paru miesiecy, przyjechalam z mezem i 18 miesiecznym synkiem tez z czasem chcialabym miec drugie dziecko i to znaczy ze mam z tego powodu wracac do polski? a o tym czy pieniadze sie naleza decyduja instytucje placimy tutaj podatki wiec pomoc sie nam nalezy!!!!!!!!pomoglabym ci ale sama dopiero zaczynam sie dowiadywac o roznej pomocy!!pozdrawiam

nie ma to jak zazdrosc Co wy chcecie od kobiet w ciazy ja pier***le !!!! co za inbecyl Daj se spokoj dziewczyna pyta grzecznie i chce by ktos pomogl a nie pyta o to czy dobrze zrobila,ze zaszla w ciaze :P :P :P Spadaj na drzewo prostowac banany :P Tylko zazdrosc przez ciebie przemawia :)