Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chumbawumba

Gdzie jest topik o plenerze w dniu ślubu?

Polecane posty

Gość Chumbawumba

a raczej o nierobieniu pleneru w dzień ślubu... Jak na złość nie mogę znaleźć, a moja mama napiera (za namową fryzjerki) by plener robić w sobotę! Chcę ją jakoś odwieść od tego pomysłu!

Gość Chumbawumba
Opowiadaj! Jak się topik nie znajdzie, to chociaż te parę zdań im pokażę. 🌼

1 na zdjęciach widać spięcie i nerwy 2. nie da się zrobić ekstra zdjęć w 2 godziny, albo i mniej 3. Nie pobrudzisz sukienki, twój stres o to będzie widać, nie będą to fajne zdjęcia gdzie będzie można zaszaleć. 4. Jest ogromna różnica ze zdjęć po weselu i ślubie a nie przed. 5 Nie wierz w iskrę w oku (to stres) 6 będziecie myśleć i zastanawaić się co i jak, czy zdążccie, czy nie będzie gafy itd. 7. jest wiele za plenerwem \"po wszystkim\" a wiele przeciw zdjęciom przed ślubem. Ehhh wiele tego można wymieniać wiele. Ale to wszystko widać na zdjęciach. Wszystko.

Gość Chumbawumba
Dzięki. Pokażę mamie, mam nadzieję, że pomoże... Chciałabym ją przekonać bez argumentów "ja płaczę, ja wymagam" czy "to mój ślub" :)

Gość Chumbawumba
Nikt nie widział tego topiku?

Gość Chumbawumba
Nie całkiem o ten topik mi chodziło (tamten miał tytuł w stylu "Nie róbcie pleneru w dniu ślubu"), ale ten jest tez dobry! Zreszta mama juz wczoraj nieco ułagodzona w tej kwestii była :) Dzięki Wam!

Gość Chumbawumba
Black Princess - tak, właśnie o ten chodziło! Dziękuję serdecznie! Miłego dnia!

Gość like_a _vergin
Chumbawumba - ale przyeczytaj tamtem temat do konca. To reklama fotografa, ktory w takiej samej tresci umieszcza ja co pol roku! Zmieniajac tylko date slubu. Choc przyznaje wiele racji plenerowi po slubie, i byc moze sama bede taki mila, nie mozna sie dac zwariowac takim oszustom. A plener w dniu slubu MOZE byc bardzo fajny - tu masz zdjecia mojej znajomej. Wiem na pewno, ze byly robione w dniu slubu. http://www.kalina-studio.com/gallery_detail.php?categoryID=43

Gość Chumbawumba
No właśnie teraz otworzyłam ten topik i zauważyłam, że on tylko początek ma w stylu "nie róbcie pleneru!". Wcześniej tylko do niego zajrzałam pobieżnie... Fotograf, u którego będę robić zdjęcia, będzie cykał mi w końcu 2 sesje plenerowe. Jedną w sobotę (bo się mama uparła), drugą w niedziele (bo twierdzi, że ta w sobotę i tak nie wyjdzie ładnie, i to przeze mnie bo się będę stresować). Nie podniósł z tej okazji ceny. Sama już nie wiem :(