Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evlenka

NIE MOWCIE ZE BRZYDKA

Polecane posty

co sie czepiliscie photoshopa? moze i na jednym zdjeciu wyglada tak pomaranczowo, ale co z tego. Wcale nie widze tu zadnej tapety. Ma ladny makijaz, ladne wlosy i fryzure. Widac dziewczyna dba o siebie. I bardzo dobrze bo na dobre jej to wychodzi. tak jasne napewno sobie brzuch wyszczuplila :0 zenujace sa niekotre komentarze. Tak ciezko zrozumiec ze jest ladna? oczywiscie nie kazdemu musi sie podobac, ale atraktycje dziewczyny od razu sa uwazane za tapeciary heh :)

Gość Evlenka
ale wy sie skupiacie na tym co ona robi...makijaz... solara.. etc.. ale mi chodzi o sama urode.. i wyprzedzam wypowiedzi typu.. ale nie widac jej urody pod masa kosmetykow...bez przesadyzmu :P

mi sie podoba, choć jam nie mezczyzna:) ale swój zachwyt bym wolała zweryfikowac widzac ja na zywo.. jakoś ostatnio nie mam zaufania do zdjec z kompa:P jak by się niewiele zmieniła ;) to mogę szczerze powiedziec ze ładna jest , delikatna acz wyrazista uroda...

Gość o rety o rety
jak ladna dziewczyna to odrazu zdjecia przerabiane... jak nie opalona to wytykacie jej ze jest za blada jak opalona to ze za bardzo jak szczupla to ze za szczupla jak przykosci to ze moglaby zeszczuplec itd trudno wam dogodzic za to wy napewno jestescie przepiekne!!!

Gość o rety o rety
oj trudno ... ale po komentarzach pod zdjeciami to widze ze facetom sie podoba i to bardzo !!!

Gość Evlenka
dokladnie.zastanawiam sie jaka gwiazda hollywoodzka tu siedzi????????

Gość Evlenka
normalka, woybrazcie sobiee ze jestescie w liceum albo na studiach... i ona gdzies korytarzem smiga.. no nie powiecie ze by wrazenia nie zrobila

Gość o rety o rety
o co tu chodzi... link nie dziala

Gość naprawde i bez kitu
latynowski typ urody, jako wredny rasista, mowie ze jest brzydka Powinny byc blond wlosieta, niebieskie oczeta,

Gość moje zdanie jufyur
nie sztuka się wymalowa,c opalic itp sztuką jest to że się jest ładnym bez tego i takie dzieczyny są ładne dla mnie jest potwornie sztuczna i nie pisze tego z zazdrości takie jest moje zdanie...

Gość top modelka 1
ladna jest-kazda z was sie maluje a latem chyba sie opala nie? pelno pasztetow wszedzie i na dodatek oceniaja kazdego po sobie

Gość o rety o rety
no niepowiesz bo przecietnej dziewczynie ani makijaz ani opalenizna nie pomoze

Gość o rety o rety
nie powiesz

Gość moje zdanie jufyur
przeciętnej urody tak ale pasztetom nie, to zależy jakie masz wyobrażenie dziewczyny przeciętnej urody jeżeli takiej co ma nadwage łochcho i troche syf na syfie itp itd to się z tobą zgodze

Gość moje zdanie jufyur
jeżeli takiej co ma w miarę gładkę cerę i fajną figórę to naprawdę idzie wiem po sobie bo się nie maluję i wyglądam w miarę ładnie ale jakbym się kiedyś pomalowała nawet delikatnie to różnica by była wierz mi