Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniusia

czy to moze byc ciaza ??

Polecane posty

mam brzuch wielki jak baloon, tak mi sie przynajmniej zdaje bo zawsze bylam szczupla, zreszta nadal jestem ,tylko tn brzuch, powoli wiekszy, ale miesiaczke mam regularnie i testy ciazowy nic nie wskazal, czy to moze byc ciaza ??

Gość według mnie to
RACZEJ NIE... BRZUCH ROŚNIE PO KILKU MIESIĄCACH... PEWNIE LADA DZIEŃ DOSTANIESZ OKRES :) A WILEKI BRZUCH TO ZATRZYMANIE WODY W ORGANIŹMIE (NORMLANA RZECZ PARĘ DNI PRZED ;))

no i ciagle czuje jak mi sie cos rusza w srodku, ja nie wiem czy to zoladek wariuje czy co...

Gość o mamusiu.......
zacznij cwiczyć brzuszki

Gość vivusia
ja mam podobny problem okres spoznia mi sie drugi dzien dzisiaj czytalam duzo na temet objawow ciazy byl stosunek no nawet i dwa razy przyznam sie niemam okresu jestem bardziej nerwowa niz bylam wczesniej a na dodatek ciagle bym jadla urosl mi lekko brzuch czy to moze byc ciaza pomozcie

Gość sweethoney21
ohhh ..ale się martwisz na zapas! nie potrzebnie:) na pewno to nie ciąża:)

Gość vivusia
moze i tak ale z jednej strony bym chciala

Gość vivusia
dodam jeszcze ze ostatio robilo mi sie slabo wczoraj np odchudzalam sie w a brzuch mi nieschudl mam jakies przeczucia ze moze cos byc ale boje sie kupic test i to sprawdzic

Gość vivusia
dodam jeszcze ze ostatio robilo mi sie slabo wczoraj np odchudzalam sie w a brzuch mi nieschudl mam jakies przeczucia ze moze cos byc ale boje sie kupic test i to sprawdzic