Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie

co myślicie o punkach?

Polecane posty

Gość mam takie pytanie

Gość są mi obojętni
ludzie jak ludzie....chociaż wolę ich niz skinów:-PO wiele bardziej!

Gość Ja czyli cała ja
Mam kilku kolegów punków, są po prostu ekstra, mam również koleżankę Emo. Mam pytanie Czy Emo to jakiś rodzaj punków, wiem jak się ubieraja ale praktycznie nic więcej

Gość elej
emo to taki nowy twór na ktorego prawdziwy punk nawet nie spojrzy ;)

to tez ludzie ja tak mysle. ale ui nas to by jak kto zobaczył panka to by sie smiał

Gość o to piękne czasy
Mam 36 lat, wychowałam sie na muzyce punkowej i na Jarocinie. Miałam kolegów punków, wszyscy są porządnymi obywatelami, pokończyli studia, mają rodziny , maję pasje. Mam olbrzymi sentyment do punków.Bunt jest domeną młodości .

Gość elej
"Bunt nie przemija, bunt się ustatecznia" ;)

Gość elej
A, może odpowiem na temat. Myślę, że większość z nich to fantastyczni ludzie.

Gość o to piękne czasy
"Bunt nie przemija, bunt się ustatecznia"- dokładnie! Dzisiaj patrzę na te wszystkie lale i tych chłoptasiów i jakoś mi ich żal. Wszyscy w taki samym schemacie.

Gość elej
"Dzisiaj patrzę na te wszystkie lale i tych chłoptasiów i jakoś mi ich żal. Wszyscy w taki samym schemacie." Aż tak źle nie jest, nie martw się :)

Gość YAAGGA
Dość Patrzę w ich oczy zamglone Obłędem Gdy tratują jedni drugich W pogoni za szczęściem Zakładają nowe konta Liczą procenty Uzależnia ich od siebie pieniądz Przeklęty święty Liczą przeliczają Kupują sprzedają Choćby złotem srali Chcą być bardziej bogaci Trzęsą im się ręce Chcą wciąż coraz więcej i więcej Dają tylko wtedy Kiedy się opłaca Obrastają w przedmioty Złudzenia Obłąkani niewolnicy Licytują kto najbardziej się zbliży Do granic nasyceni Kiedy będzie dość Patrzę w ich twarze Robią to co pieniądz każe Chciwość ślady zostawia jak ospa Biegną w koło w koło W pogoni za mirażem Nie pozwala im odpocząć Ich chora ambicja A ty czego chciałbyś więcej Większe mieszkanie Nowszy samochód Czy modniejsze ubranie Gdy już masz wszystko Jakbyś nie miał niczego Bo nie masz nic prawdziwego

Gość o to piękne czasy
to pięknie elej , została mi przywrócona wiara w człowieka

Gość aniuszka.....
co mysle? mysle ze dojrzewanie boli-pamietam to z autopsji.....

Gość elej
Ja mam 22 lata, do schematu mi zawsze było tak daleko jak do normalności ;) dużej części moich znajomych również

Gość o to piękne czasy
patrzcie jakie to aktualne wasze zmiany nic nie zmieniają wasze zapewnienia nic nie zapewniają ja nie wierze w poprawę sytuacji chce prawdziwych zmian a nie manipulacji potrzebne są zmiany, konieczne są zmiany bo jeśli nic sie nie zmieni moze nadejsć dzień rebelii ewolucja przeciez trwa, wszystko musi ulec zmianie czas płynie powoli, ale systemy sie zmieniaja nie chcę zdychać w ogniu rewolucji, ale widze, że ludzie bliscy są szaleństaw w przyplywia desperacji gotowi sa zabijać krwawe zmiany nie zmienia spoleczeństwa typowe zmiany nic nie zmieniają kłamstwa i bzdury to pokarm dla mas wasze zapewnienia są gówno warte zmiany sa konieczne ocalą nas

Gość o to piękne czasy
elej bądź tak długo nienormalna jak się da. To ci zapewni normalność na resztę życia.

Gość elej
Dzięki, póki co nie zapowiada się żadna poprawa ;)

Gość o to piękne czasy
a to was jeszcze obrusza? Pokłociłam sie kiedyś o ten tekst z jednym z wykładowców, on widział tu tylko stek wulgaryzmów jestem głupi mam pierdolca w uchu kolczyk w dupie stolca ciągle płyną na mnie skargi ciągle z ludźmi mam zatargi jestem wredny leń nie chce pracy w zadnym biurze nie chce chodzić w garniturze jeździć wolnym autobusem i pracowac pod przymusem jestem wredny leń jestem inny mamo, tato czy dostane w mordę za to mózg mam jakis opuchnięty jestem chyba pierdolnięty jestem zwierze nic nie czuje włóczę się i konsumuję nic nie myślę nic nie robię bo mam burdel w mojej głowi wszyscy patrza na mnie krzywo z oburzeniem lub ze strachem chcą usunąć móżg fatalny jestem dla nich nienormalny jestem wredny leń

Gość JaToJaRozczochranyŁep
"Dzisiaj patrzę na te wszystkie lale i tych chłoptasiów i jakoś mi ich żal. Wszyscy w taki samym schemacie." A przepraszam bardzo należąc do jakiejś subkultury siłą rzeczy nie wpisuje się w jej schemat?

Gość elej
forma jest wulgarna, ale tylko taka pasuje

Gość YAAGGA
DO JaToJaRozczochranyŁep "Dzisiaj patrzę na te wszystkie lale i tych chłoptasiów i jakoś mi ich żal. Wszyscy w taki samym schemacie." A przepraszam bardzo należąc do jakiejś subkultury siłą rzeczy nie wpisuje się w jej schemat? A JAKI SCHEMAT SOBIE ZNALAZLES ?

Gość YAAGGA
JAKIS SCHEMAT CIEKAWY MOZE ?

Gość Dzieczęca
dziś już nie punków, są dzieciaki, które kupują w h&m ubrania z nadrukami czaszek. Nie te czasy. A wkażdym razie rzadko, rzadko można uświadczyć pancura.

Gość sister 23
No tak , schemat to shemat. Ale nie chodziło chyba , że schemat- tylko taki byle jaki schemat.

kto za mlodu nie byl pankiem ten na starosc bedzie swinia!!!!!!!! ktos tak kiedys powiedzail i ja jestem za!!!!!! ehh stare dobre czasy

Gość
punki są de best XD