Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdasdasdas

Zemsta- no wlasnie jaka

Polecane posty

Gość napisz za co ta zemsta
facet - bestia mało domyślna

Gość ale po co
jak się on w ogóle zachowywał przez ten czas? może to coś pomoże :)

Gość ale po co
zależy Ci na nim?

w tej sytuacji pozostaje tylko szczerze powiedzieć mu o tym jak się czujesz, to na pewno Ci pomoże

Gość asdasdasdasdas
no to ogólnie to w sumie normalnie, jak zwykly kolega, ale czesto robi sobie ze mnie żary, lubie sobie w towarzystwie "jezdzić" po mnei, ( Po innych dziewczynach nie), ale ja tez mu dogryzam, niby to zarty ale jakos tak dziwnie jest....... ostatnio pytal sie mnie jacy chlopcy mi sie podobaja, itp ale pewnie to i tak nic nie znaczy mam wrazenie ze podoba mu sie moje najlepsza przyajciolka :(

Gość asdasdasdasdas
no zalezy mi na nim....... bardzo ale nic przeciez nie poradze na to ze mu sie nie poodbam...... nie wiem czy mam ochote rozdrapywać to od nowa, wracać do tego....

Gość ale po co
miałam Ci to nawet zaproponować ;)zwłaszcza, że on Cię traktuje jak przyjaciółkę :)

Gość ale po co
jest coś w tym, że kto się czubi ten się lubi ;P zinterpretuj jak chcesz ;)

Gość asdasdasdasdas
w sumie teraz jest miedzy nami dobrze, myslala mze tak nie bedzie, boje sie ze teraz rozwalimy nasza nzajomosc ;/

nie, to nie tak. Miałam podobną sytuacje, ale od razu powiedzieliśmy sobie co czujemy i do dziś się przyjaxnimy

Gość asdasdasdasdas
ech no nic dzieku za rady, po prostu nie wiem co robic, meczy mnie to wszystko.......

Gość asdasdasdasdas
ij eszcze najsmieszniejsze - jak jest pijany to podchodzi do mnie, przytula obejmuje

Gość asdasdasdasdas
no i pytanie PO CO ..ech no nic nie rozumiem facetów:)

zaproponuj, że pomożesz mu zdobyć nową dziewczynę ( w końcu i tak Ciebie nie chce) i dodaj tak na marginesie o tamtej sytuacji

Gość asdasdasdasdas
dziekuje wszystkim za rady :) i poswiecenie mi czasu :)

Gość ale po co
moment! nie rozumiem tu czegoś. skąd wiesz, że podoba mu się Twoja przyjaciółka? ja bym raczej obstawiała Ciebie! on po prostu stosuje wobec Ciebie końskie zaloty - tak przynajmniej myślę. pogadaj z nim bardzo poważnie - może się bowiem okazać, że moje prognozy to nie wyssane z palca bajki ;) życzę powodzenia - tylko nie dziękuj :P

Gość asdasdasdasdas
ale z nim sie nie da powaznie porozmawiać:) On jest bardzo nieśmiały i skryty w sobie jeżeli chodzi o takie tematy........ hm mysle ze to moja przyjaciola bo.. on zawsze jest taki miły dla niej, a ze mnie sobie zartuje....

Gość asdasdasdasdas
zreszta on keidys pisał z moja najklepsza kumpela - tez ze jakas mu sie dziewcyzna podoba, ale nie chcial powiedziec kto, w koncu powiedział ze kłamie i ze nikt mu sie nie podoba:( no i jak tu muu wierzyc, ;/

Gość ale po co
ale dlaczego to Ciebie obejmuję? nie od dziś wiadomo, że pijany facet ujawnia swoje uczucia. w realu jest nieśmiały, więc jak ma Ci okazać względy w stanie trzeźwości? właśnie żartami - to takie prostackie zaloty, ale jakże wymowne ;) a dla Twojej przyjaciółki jest miły - to wszystko moim zdaniem. ewentualnie chce wzbudzić w Tobie zazdrość. tak myślę. ale musisz go zmusić do poważnej rozmowy, bo inaczej niczego się nie dowiesz :)

Gość ale po co
albo ten tekst o chłopakach, którzy Ci się podobają. Ty jesteś jego wybranką :) oczywiście w poprzednim poście miało być obejmujE ;)

Gość LLafiryndaaaa
nie macie innych zajęć????? zemsta???????? najlepszą zemstą jest sukces!!!!!!!! może zróbcie coś sensownego, bo jak na razie to grzebiecie się w jakimś bagnie....

Gość ale po co
sio lafiryndo jedna :P

Gość asdasdasdasdas
ale po co ? ech nie wiem jakos tak nie za bardzo mysle ze to ja, no bo w koncu mial okazje byc ze mna..sama mu powiedzialam co czuje do niego a on mnie odrzucil... ech i naedal nie wiem co robic, zaczynac z nim rozmowe?

Gość LLafiryndaaaa
no tak narzekanie to najlepsze co umiecie? po co sie zajmować zemstą? życia Wam zabraknie....... mało facetów na świecie??????????? a gdzie wyciągnięte wnioski???????????

Gość ale po co
pogadaj z nim koniecznie - na pewno Ci ulży :) a nawet jeśli moje prognozy się nie sprawdzą to będziesz wiedziała na czym stoisz i generalnie będzie Ci lżej na sercu :) wiem, co pisze :)

Gość LLafiryndaaaa
najlepiej rzuć sie na faceta i poczekaj, może dokopie Ci jeszcze

Gość ale po co
miła lafiryndo, my nie zajmujemy się zemstą. tytuł topiku jest już nieaktualny :) wiec uprzejmie prosi się, abyś poszła w swoją stronę. dziękuję :)

Gość asdasdasdasdas
ale po co dzieki za rade, moze odwaze sie aby z nim porozmawiac ... a teraz juz musze uciekac, takze jsezcze raz dziekuje za czas i zycze wszsytkiego najlepszego :)

Gość co postanowiłaś
w sprawie kumpla?

Gość hmm...hmm..
ech.. pijany facet bedzie lepił się do każdej i załżę sie że on nawet nie pamięta do kogo się przytulał. Także na to nie patrz. Raczej mi wyglda na to że traktuje Cię jak kumpelę. Chociaż faceci różnie sie zachowują, zzwyczaj nienornalnie ;) Odpuść sobie, nie myśl o nim, zachowuj się normalnie, bądź miła, przekomarzaj sie z nim, żartuj, wysmiewaj, ale nie pokazuj że Ci zależy. Przydałby Ci się jakiś kolega który trochę zacznie sie koło Ciebie kręcić, może wzbudziłoby w nim to zazdrość.