Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANKA.17

Jak mieć ładne, gładkie nigi?

Polecane posty

Gość ANKA.17

Mam długie nogi ale nie są idealne...co zrobić żeby były gładziutkie?

Gość KAJA.20
nAPEWNO SA JAKIEś KREMY...KTóRE POMOGą

Gość ANKA.20
są na nich takie jak by plamki czerwone i malutkie chrosteczki...i jeszcze do tego cellulit sie pokazuje jak sie uszczypne, ale jestem chuda...to dziwne

Gość ANKA.17
są na nich takie jak by plamki czerwone i malutkie chrosteczki...i jeszcze do tego cellulit sie pokazuje jak sie uszczypne, ale jestem chuda...to dziwne

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
plamki to moze byc klopot z krazeniem, zacznij cwiczyc :) na cellulit tez pomoze

Gość ANKA.17
to dziwne że szczupłe dziewczyny to maja to psuje cały efekt długich nóg. jakie są na to kremy?

ja tez nie mam pojecia na tyłku mam okropny i do tego rozstepy planuje zkaupic mustele bo podobno jest bardzo dobra własnie dziwne nie powinnam miec problemow ani z jedynm ani z drugim waze 54kg przy wzroscie 176

Gość kolonko
polecam krem wygłdzający do ciała dax cosmetix gruszkowo- jabłkowy ( jeśli chodzi ci o skórę na nogach)

tez to mam. Po goleniu krostki, nie moge golic nog codziennie masakra. Jakiej bym maszynki nie uzyla, duzo zelu nakladam i tak podraznione. Balsamu uzywam codziennie. Ostatnio golilam nogi w sobote, to jszcze dochodza do siebie :( taka mam wrazliwa skore ja mam takie brzydkie od golenia. sama nie wiem dlaczego.