Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiusz kowalski nowak

Musicie tu zajżeć!!!

Polecane posty

Moje putanie a raczej problem to taki iż ostatnio żona zabrała mnie na zakupy do biedronki i tam były namioty . Jak myślicie czy namioty z Biedronki są dobre czy złe???

Gość siostra głośnikowa
na pewno małe, czerwone i w kropki są

Nie te które widziałem były brązowe

Gość siostra głośnikowa
to musiałeś być w stonce a nie w biedronce

Ty sobie żarty robisz a ja mam poważny problem . Rozmawiałem już o tym z żoną a ona powiedziała że mie więcej ze sobą do biedronki nie weżmie. Załuje że w ogóle wtedy z nią poszedłem bo teraz myśle tylko o jednym o tym namiocie.

Gość zajZeli my
i co? namiotUw nie widac!

Gość siostra głośnikowa
zacznij robic zakupy w realu - tam maja takie faajne...z garażem:classic_cool:

Przepraszam ale nie zrozumiałem pytania , bo mi chodzi czy namiot ze sklepu Biedronja jest wporządku czy nie jak pisałem wyżej to dla mnie jest ważne.

To mo że wydawać się dla kogoś banalne alekupić coś złego i wydać niepotrzebnie pieniążki to bez sensu

Gość siostra głośnikowa
ja mam tak codziennie jak kupuje chleb z tesco - ani to pozywne, ani zdrowe..

Co do tesco to nie byłem koło mnie niedaleko jest biedronka i dlatego tam chodzi moja małżonka i wtedy kiedy mnie zabrała zobaczyłem właśnie te bronzowe namioty myślałem o lecie rozbić taki pod blokiem to niezła frajda.

Gość siostra głośnikowa
jakbyś je rozbił koło chodnika i jeszcze do tego byłyby różowe to gwarantuje - frajda byłaby jeszcze większa

Gość siostra głośnikowa
a jakbys je kupił w lidlu to byłoby już w ogóle :classic_cool:

Chyba się nierozumniemy piszeszesz je aja myślę o zakupie jednego namiotu tylko właśnie tu się pojawia muj problem czy ten produkt jakim jest właśnie ten mamiot to dobry towar i czy midługo posłuży?

Gość siostra głośnikowa
no faktycznie nie rozumiemy się ja pisze i myślę a ty...no nie wiem:classic_cool:

Słyszałem coś o Lidlu ponoć tam tanio ale jeszcze raz powtażam koło mnie jest tylko biedronka i nie powiem my wszystko do jedzenia kupujemy z biedronki dobre są np parówki drobiowe i w ogóle jeśli chodzi ojedzenia to się da ale nigdy jeszcze nie kupowałem z Biedronki żadnego namiotu, trochę się boje tej decyzji przecież to normalne.

Gość siostra głośnikowa
ja co dzień jak mam kupić parówki mam podobny problem tez boję się...toż to sprawa życia i smierci:classic_cool:

Jeśli chodzi ote parówki drobiowe to naprawdę mogę polecić są dobre czasami edlinka paczkowana możę nie smakować raz tylko dostałem z małżonką rozwolnienia ale to było rok temu i to nie przez parówki drobiowe tylko przez majonez bo już w Biedronce jak stał na pułkach to się zkizł a wiadomo z takimi żeczami to nie ma żartów myśleliśmy że to salmonella ale naszczęścia to tylko było zatrucie.

Gość siostra głośnikowa
z takimi żeczami to na pewno nie ma żartów ja sobie na inne rzeczy pozwalam, np na węgiel drzewny z bp🖐️

Ja tam nie gryluje bo słyszeliśmy żę grylowanie a konkretnie jedzenie z gryla powoduje raka ja tam z małżonką czasami do rodziny na wieś pojedziemy i wtedy rodzina stuł przed dom wystawi i jakieś swojską wędlinkę użyczy a tak to nie grylujemy bo mieszka my w bloku i w obyle gryla nie mamy chociaż jak bym chcial to mogli byśmy mieć bo te gryle nie są dtogie w Biedrące po 19 zł były takie małe gryle.

Gość siostra głośnikowa
a jak wy te goryle grylujecie..? obdzieracie je ze skóry czy tak w kawałkach? we włochach? czy w panierce?

Gość siostra głośnikowa
nie ja tylko brzoskwiniowe i malinowe lubie

Gość lady__bird
biedronka to dno - nawet drazy kokoswych juz nie maja :o przerzucilam sie na inne sklepy, w tym reala tez powinienes

Jak już wcześniej napomknołem nie mamy gryla i nie grylujemy bo to rakotwórcz jest to grylowanie

Gość ano.nimka
Arkadiusz... teraz biedny spac nie mozesz przez ten namiot? I tak go juz przeciez nie kupisz, bo żona cię wiecej do biedronki nie zabierze.

Gość siostra głośnikowa
to sie nie zrozumieliśmy :O bo ja źle przeczytałam i zrozumiałam że grillujesz:O na balkonie:classic_cool:

Gość lady__bird
Arkadiusz a Ty specjalnie walisz takie byki :o ?

POwiem tobie że masz racje naprawde choćmto może wydawać się komuś dziwne cały czas myśle o tym namiocie i czy to dobry zakup był by bo wiesz taki namiot można w innych sklepach też kupić ale w Biedrące akurat jest na te namioty promocja.