Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaatroskana

obnizony popet u mezczyzny.. Nie wiem co robic

Polecane posty

Gość zaatroskana

Przy sikaniu na koncu wychodzi sperma z penisa. Czy to jest naturalne u facetow? Od jakiegos czasu u meza zmniejsza sie ppopęt. Kiedys bral amfetamine (tzn pewien okres czasu), bral rowniez koksy. Ale mowi ze to od czasu gdy skonczyl z amfa,to zauwazyl. Czy ta wychodzaca sperma ma jakis zwiazek? Udac sie z tym do jakiegos specjalisty? Moze to brzmi banalnie, ale wkoncu moze jest przyczyna tego, ze sie zadko kochamy i mozna bedzie to naprawic... Nie wiem od czego mam jednak zaczac

Gość a ty co bierzesz
że tak z ciekawości spytam?

Gość beznadziejni są
jezuu, czy my już naprawdę mamy całe społeczeństwo debili:O przecież co się wejdzie na jakiś topik to popełniabne sa tak rażące błedy, ze włosy dęba stają. i każdy tłumaczy to dysleksją, dysortografią czy chuj wie czym :o ciekawa jestem, czy et osoby znają zasady popranwej pisowni :o w końcu wszelkie dysfunkcje występują u kilku-kilkunastu procent społeczeństwa to co, znaczy to, ze wszysyc dysfunkcyjni zlecieli sie na kafe? :o co do tematu - jak koleś się szprycował sie amfą czy innmi śmieciami, to może mieć jak najbardziej podobne problemy. no, ale to już są konsekwencje własnej głupooty.

Gość zaatroskana
Tez swego czasu bralam i zadnych komplikacji u siebie nie zauwazam. Pytam czy da rade u Niego cos z tym zrobic? Gdzie mozna szukac pomocy? Nie chce do konca zycia kochac sie raz na tydzien czy na dwa tygodnie:O Kiedys bylam pelna zapalu, teraz zaczynam sie przyzwyczajac, a nie chce tego

Gość ósemeczka 1
Do beznadziejni sa: nie chcialabym nikogo obrazac ,ale to ile osób jest z ortgrafia na bakier, przechodzi wszelkie granice.Moze ja jestem ,bardzo uczulona na ten problem,ale nic nato nie poradze.Rozumiem, moze zdarzyc sie blad ortograficzny w wyrazie malo uzywanym, ale tu nagminnie popelniane sa razace bledy w wyrazach podstawowych ....zgadzam sie z toba w tym temacie.Jezeli nie jestem pewna ,czy dobrze napisze, biore slowniek ortograficzny do reki i po klopocie...!

Gość żenadaaa
popet??? Ja nie moge... Banda nieuków siedzi na kafe! Kobieta, wolała ćpać, niż siedzieć w szkole na języku polskim.....

Gość zaatroskana
nie prosze o wypowiedzenie sie na temat mojej pisowni. Jesli nie zauwazyliscie to nie ten temat. Nie bede sie tlumaczyc bo i tak to nic nie da. Wyprzedzajac fakty,dziekuje tym,ktorzy wyraza swoje zdanie odnoscie tematu.

popieram.. słuchaj idiotko... w pełni..nie dość, że pisownia MAKABRA to problem typowo nadający się do specjalisty seksuologa, a nie na tym forum.. a po drodze zahaczyć o księgarnię i kupić słownik ortograficzny

Gość Fruzia Fruzia
nie tylko ortograficzny, ale i poprawnej polszczyzny. i przydalyby sie jakies korki u polonisty, bo ze skladnia zdania tez nie zaciekawie....

Gość Fruzia Fruzia
trzeba tepic analfabetyzm i to dysmozgowie :P

Gość do tych mądrych
brawo kobitki,popisałyscie się i znajomoscią ortografii i chamstwem,jak Wam nie wstyd,siedzicie jak te stare jędze i wylewacie jad na innych uzytkowanikow,a wulgarnosci mogą wam zazdroscic żule spod budki z piwem

Gość do tych mądrych
wstyd kobietom przynosicie !

Gość Fruzia Fruzia
tylko, ze mieszkamy w polsce. wiec to zobowiazuje do pisania po polsku :)

a w jakim języku to jest napisane :o wystąpił jeden błąd odniośnie wyrazu popęt :o ,a naprawde widziałam już większe byki nagminnie się powtarzające w jednym zdaniu ...troche ostro ,ale co mnie to obchodzi:P

Gość Fruzia Fruzia
"Ale mowi ze to od czasu gdy skonczyl z amfa,to zauwazyl." to nie jest do konca po polsku :P ale skonczy juz ten glupi temat. :)

Gość a kto powiedzial ze mieszka w
Polsce?

Gość ............//