Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoshka

Dziewczyny,doradzcie prosze,czy warto kupic ten wózek w tej ofercie?

Polecane posty

moim zdaniem nie oplaca sie. nie podoba mi sie ze przy spacerowce nie ma budy. co soloni przed deszczem? jestem zdania ze lepiiej kupic osobno gleboki i osobno spacerowke(cena wyjdzie podobna jak 3funkcyjnego) ja teraz chce sprzedac wozek 3 funkcyjny. ale najlepiej sie sprawowal jako gleboki. Wlasnie zamowilam spacerowke na allegro. sprzedaje wozek za 400 zl. uzywalam 6 mc. jest na gwarancji. jak ktos jes zainteresowany to zrobie zdjecia i wysle mailem i wystawie na allegro chce jeszcze sprzedac baby bag- chuste(uzywana 3 razy) za 40 zl (tez moge wystawic na allegro.

Ja kupilam ostatnio wózek w takim samym stylu, ale innej marki. Roan - jest tańszy od Bartatiny, a ma te same funkcje i tak samo wygląda. A mozna go dostać już za ok. 800 zl. (Ja kupilam za 440 używany w idealnym stanie, na Allegro)

ja przezylam 2 wozki 3funkcyjne i jestem srednio zadowolona z nich jako spacerowki

Gość cocoshka
oj to mam 2 głosy, jeden za , jeden przeciw i sama nie wiem, na innej aukcji znalazlam ten wozek bez fotelika po 815 zł, wiec zaczelam sie zastanawiac, moze wziac te wersje bez fotelika - wlasciwie nie mam samochodu, ale z drugiej strony fotelik zawsze warto miec, na rozne okazje.

ale fotelik mozesz dokupic osobno(tylko nie bedzie uzywalny jako wozek. jackpot79- dobra:D ja nie czytalam tylko obejrzalam zdjecia:) cena jest niezla!

wiec ja zmieniam zdanie i jestem za- chodzi o cene . co do funkcjonalnosci- nie czytalam. podoba mi sie jako gleboki wozwk a jako spacerowka niezabardzo- nawet z buda

Mi osobiście też się nie podoba sam wózek,ale autorce chodzi o cene za funkcjonalność(chyba).....

Gość cocoshka
zacial mi sie net, tak chodzi mi o to, czy wozeczek sie sprawdzi, czy rzeczywiscie sie okaze, ze spacerowka bedzie juz niefunkcjonalna, macie juz jakies doswiadczenie, dlatego to zapytanie. zaraz zerkne na wasze propozycje z allegro. budzet mam na styk, wiec dlatego te wahania,

Gość cocoshka
dziewczyny, dziekuje za wasze rady, przy okazji znalazlam inne oferty i np. ta sama bartatina bez fotelika za 735, no to przy takiej cenie to fotelik zawsze mozna dokupic, bo w sklepie kosztuje 216 zł.

Moim zdaniem za tą cenę jest to idealny wybór! Mam koleżankę która ma Bartatinę i jest bardzo zadowolona, wózek jest porządnie wykoanny, nic nie skrzypi, miękki (do wyboru paski skórzane lub wahacze). Fotelik grillo bardzo przestronny dziecko długo może w nim jeździć a to ważne żeby dizdzia jeździła tyłem do kierunku jazdy jak najdłużej się da. Budka do spacerówki jest z gondoli. Roan Kortina jest może tańszy ale nie ma wszystkich funkcji (taka tańsza wersja), natomiast Roan Marita porównywalny z Bartatiną kosztuje koło 900-1000 zł. Dodając do tego fotelik Roana (na temat którego nie znalazłam żadnym informacji typu testy zderzeniowe itp) wychodzi drożej niż Bartatina. Temat wózków mam przerobiony i uważam że ten akurat zestaw jest porządny i sie opłaca.

A, swoją drogą że w tym akurat sklepie nie jest najtaniej. Czasem opłaca się po normalnych sklepach pojeździć i popytać, moze się okazać ze mają promocje albo cos.

Gość cocoshka
dziekuje lacerta za rade. czyli wstrzymam sie z kupnem tej oferty i poszukam to samo taniej,