Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś na pomaranczowo

moje małe grzeszki ...sam na sam

Polecane posty

Gość dziś na pomaranczowo

przed lustrem...pisze to na pomaranczowo choc nan swego nika. mam dni płodne wczoraj miałam straszna ochote na przyjemnosc sam na sam,,,,maz był pokoj obok i grał na kompie miał słuchawki na uszach .... kurcze akurat ćwiczyłam jak zwykle co wieczor byłam wiec w majtkach i podkoszulku....stanełam przed lustem i zrobiłam sobie dobrze....po dłuzszej chwili miałam wielką ochote zeby włozyc sobie moj wibrator wiec wyjełam do z szafy i dokonczyłam dzieło. wiem wiem co niekotre pomyśla....ale to normalne wg mnie i było mi super. bron boze na sprawy łózkowe z mezem nie narzekam, ale lubie czasami sie sama zapokoic. taki moj urok.

Gość quella
czasem tez tak mam jak ty, lubie sie sama pobawic i sprawic sobie przyjemnosc. z mezem to normalka natomiast sama sobie to cos innego

Gość quella
tu mało kto mowi o tych sprawach ale ja pisze otwacie a czemu nie to forum jestes anonimowa

Gość quella
no ja mowie właśnie sex swoja droga ale masturbacja to juz nie wchodziw gre pewnie....

ja sie przyznaje do tego lubie czasem sama sobie dac rozkosz nic w tym złego nie widze tak nauczyłam sie własnie orgazmow.

Gość dzis na pomaranczowo
do rety nie wierze i masturbowałas sie sama czesto w ciazy ?

Gość he...he...
ja tez tak mialam w ciazy ;)

ja akurat mam dni płodne i chce mi sie dosc czesto. ogolnie przyjemnosc sam na sam to fajna rzecz robisz to tak jak chcesz wiesz co lubisz mozesz wzmocnic pieszczoty lub zwolnic, dla mnie to dobra rzecz jak jestem sama i mam ochote albo maz jest zajety. wtedy najpierw sie sama rozgrzewam paluszkiem a potem gdy mam ochote na członka siegam po wibrator.

eee to ciekawe jaka ja bede miała ochote w ciazy, masturbacja gdzie popadnie...kurcze jak to powstrzymac jak hormony szaleją?

Gość ja tez sie przyznaje
do moich grzeszkow ale za to jakich przyjemnych

Każda to robi, tylko może nie mamy zapędów ekshibicjonistycznych i o tym nie piszemy całemu światu :-P

skorpionka jaka prowokacja, oszalałas nigdy sie nie masturbowałs...och przepraszam samo słowo wywosłuje w tobie odraze. chciałam o tym napisac i napisałam a zna mnie ktos zeby mnie osadzac....nie sadze

to dla mnie tak normalne jak to ze jest wiosna po niej lato itd.... nieupowaznionym wstep wzbroniony, ...