Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apart

czy zawsze macie orgazm podczas ---no własnie

Polecane posty

masturbacji? to pytanie retoryczne w zasadze po to kobiety sie masturbuja zeby sprawic sobie rozkosz, ale czy wszystkie? jesli mam być szczera to masturbacja bez orgazmu dla mnie jest jak wielkie niespełnienie, ....

apart, jest coś takiego jak dział erotyczny i tam polecam Ci zajrzeć, a na pewno doczekasz się wielu odpowiedzi ;-)

czesto przebywam na tym forum, za jakis czas bede sie starała z mezem o dziecko. tu tez sa kobiet matki dziewczyny w ciazy i dopiero planujace ja, dlatego pytanie jest do wszyskich. moze sie myle zle jesli kobieta ma dziecko to czy masturbacja jej nie przystoi? robia to w zasadze wszystkie kobiety poza wyjatkami.

Gość w tej kwestii
ja tam mam dziecko i nadal czasem sobie robię dobrze i mam zawsze przy tym przynajmniej jeden orgazm, bo przecież po to to robię :D

nie tylko do matek ogolnie do wszystch kobiet przebywajach na tym forum do staraczek do planujacych itd

Gość oczywiście że tak
Jasne, kobieta przecież właśnie w tym celu sie masturbuje :) Co innego u mężczyzn, wiem ze czasami dochodzi u nich jedynie do ejakulacji bez orgazmu, bidaki ;) Mam dziecko, jestem w ciąży z drugim i wcale mi to w masturbacji nie przeszkadza :D

Gość Ja tego nie robie.....
Z prostego powodu. Nie potrafie wtedy dojsc do orgazmu, wiec nie widze sensu w tym. Zreszta kiedy mialabym to robic? przy dzieciach... Moje smyki sa tak rozbrykane ze wszedzie ich pelno a jak juz mam czas dla siebie to wole sobie spokojnie polezec lub przeczytac ksiazke. Maz zaspokaja mnie calkowicie i jest jedynym mezczyzna ktory potrafi doprowadzic mnie do orgazmu.