Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djdkjf

czy to normalne ze w 5 tyg ciazy nie mam wcale apetytu???

Polecane posty

Gość djdkjf

dzis otrzymalam wyniki badania zkrwi i wyszla ciaza wynik 58780.0 , okresu nie mam od lutego , od miecsiaca mam bole brzucha w dzien w dzien czy to normalne??? robialam usg 2 tyg nic nie wyszlo...

Gość kifiiii
normale ze masz takie bole, kazdy je ma bierz nos-pe jedynie ja mazna w ciazy i b pomaga a to ze nie masz apetytu to chyba jeszcze bardziej normalna sprawa ja nie mialam w sumie do konca 5 miesiaca, dla mnie istnialy tylko owoce i wazrywka.... :-/ dopiero pozniej moglam spojrzec na cos pieczonego, smazonego itp

Gość niooniee
Piszesz, że jesteś w 5 tyg. ciąży, ale okresu nie masz od lutego. Czegoś nie rozumiem :o

Gość djdkjf
odstawialm tab w padzierniku, okres dostalam w listopadzie , pozniej w lutym a pozniej cisza....chdzialam co miesciac do lekarzy a oni wykluczali w ciaze , ale od maja zaczal mnie bolec brzuch itp zrobialam 2 testy wyszly pozytywne , poszlam za kilka dni na usg nic nie wykryto,( 28 maja) dzis odebralam wynik z beta hcg z krwi i wyszlo ze jestem w ciazy....mzoe to nie ciaza a nadczynosc tarczyccy , nie wiem zobacze jutro na usg...;/

Gość paszczakowaa
nadczynność tarczycy to też raczej z krwi wyniknie, niż z usg

Gość djdkjf
wiem ze trzeba zrobic inne badanie na poziom tsh ...

Gość niooniee
No to faktycznie nieciekawa sytuacja. Bóle w podbrzuszu i brak apetytu są normalne w 5 tc. Jeśli jednak ból jest silny lub połączony z krwawieniem, plamieniem, skurczami, lepiej czym prędziej skontaktować się z lekarzem. Życzę powodzenia i dużo zdrówka

Gość djdkjf
nie mam krwawienia ani plamienia, byl tydzien ze mialam silne skurcze i wystepowaly o tej samej porze ale znikly po tygodniu i pozostal bol brzucha, taki jak przed okresem...;/

Gość niooniee
ból brzucha przypominający bóle menstruacyjne jest normalny - zwłaszcza w tych dniach, w których byłaby miesiączka czyli właśnie 5/6 tc. Tak mi powiedział ginekolog.