Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAANNNNKKAAAA

FARBY CAPILLUM-help

Polecane posty

Gość AAAAAAANNNNKKAAAA

co sadzicie o tych farbach? bylam u fryzjerki trzykrotnie w tym roku ktora stosuje farby tej firmy. teraz zauwazylam ze wlosy strasznie mi wypadaja,doslownie garsciami wylaza. czy to moze byc wina tych farb? pomocy!!!

Gość ankkkkaaaaaaaa
up

Gość ankkkkaaaaaaaa
ej plizz n ikt nie wie? to jakies wloskie farby. musze isc do fryzjera i nie wiem czy znowu do tej babki czy innej.

Gość violqa
od 3 lat stosuje te farby i za zaje*iste i napewno nie od tego wypadaja ci wlosy... idz do lekarza jak masz jakis problem z łysieniem =]

Gość kasia84kasia
Ja również stosuje farby tej firmy i mi włosy nie wypadaja. Problem pewnie jest gdzie indziej,mało witamin....

Gość małgorzataz87
nie mozliweby po takich delikatnych farbach wypadały ci włosy cyba ze fryzjer trzymał ci je 3 godziny na głowie. proponuje zrobic badania krw głownie na żelazo w komórce czy jakos tak pozatym kazdy ma taki okers ze włoski wypdaja wiecej.....a moze nerwy? to naczestszy problem. spróbuj silike doustna a tagze szampon przeciw yypadaniu włosów dobry jest ten z capillum. tylko zastosuj sie do instrukcji obsługi!a do tego ampułki moga byc z tej firmy albo z firmy placent formua tylko rzy tych drugich musisz sie mocno napracowac tzn mocno i długo macowac ok 10 min az skura bedzie czerwona i ciepła na umyta głowe.stosuj raz w tyg potem coraz rzadziej. ale tak zeby nie przerwac odrazu.pomoze tez na pazurki:-). te ampułki i ten szampon ze szczerym sercem polecam bo robiłam takie kuracje i pomogłu klientka nawet przy łysieniu plackowatym w tym mnie gorąco polecam w razie pytan piszcie branzoleta@interia.pl

Gość gość
Ja używam tych kosmetyków 7lat i farb też wcześniej używałam Goldweel i moim zdaniem Capillum jest o wiele lepsze .Włosy są delikatniejsze i mają piękny połysk.

Gość gość
Ja przeszłam na Capillum z Matrixa i uważam są doskonałe Zuza.

Gość gość
Pracowałam na z-one a teraz na Capillum i uważam że są o niebo lepsze .Po capillum włosy są po prostu Piękne. A pielęgnacja Kosmos. Agata.

Gość Iza

Ja też używam farby capillum nr 9.1 i bardzo polecam.