Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Oskarka

Jestem 6 tyg. po porodzie i wciąż krwawie...

Polecane posty

Gość mama Oskarka

...a wlasciwie to leci taki zolto-brazowy sluz. Do ginekologa mialam isc we wtorek ale oczywiscie mnie nie przyjal bo strajkuje :O Czy to normalne ze tak dlugo macica sie oczyszcza?

Gość wielka bzdura
to już raczej plamienie,gdybys mocno krwawiła swiadczyłoby o jakimś zapaleniu macicy ale to brudzenie to juz koncowa;] Radzę odwiedzic ginekologa gdyby w przeciągu 4 dni nie przeszło,mierzyłas temepraturę,powinna być normalna

Gość wielka bzdura
wazne ,że nie powinnas już krwawic,ten sluz to zupelnie normalna rzecz po przebytym porodzie,nie masz się czym martwic,pzdr:)

Gość mama Oskarka
temperature mam normalna, ale troche sie martwie tym brudzeniem :( ...a wasciwie to mam juz dosc podpasek!!!

Gość mama Oskarka
dziekuje ci za odpowiedz :)

Gość wielka bzdura
nie ma sprawy,pzdr cieplutko

Gość Moniaaaaaaaaa
ja tez po sześciu tygodniach jeszcze trochę plamiłam i myslałam że nigdy się to nie skończy byłam u lekarza i powiedział że wszystko jest w porządku po prostu wszystko musi mi się wydalić i faktycznie po paru dniach przestałam krwawić.jak widać czasem trwa to trochę dłużej niż 6 tygodni :)

nie martw sie polog moze trwac do 8 tyg a moja znajoma prawie 3 miesiace. to bardzo indywidualna sprawa .

a zolto brazowy sluz swiadczy ze koniec tuz tuz bedzie dobrze. z dnia na dzien coraz mniej az sie skonczy