Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolek 78

Czy wałęsa to BOLEK ?

Polecane posty

Gość lolek 78

Jak myslicie ?

Gość a kwasniewski to lolek

Gość jaki bolek
o co ci chodzi?

Gość lolek 78
Jesteś niedorozwinięty ?

Bolek, nie Bolek, jedyne co może wyniknąć obecnie z drążenia tego tematu to międzynarodowy obciach:o

Gość siostra głośnikowa
a kaczka to tola:classic_cool:

Gość j233
Obciał to był jak pijany kwach stał nad grobami polskich żołnierzy.

Gość a kwasniewski to lolek
i razem pojada na biwak

Gość j233
Obalił rząd olszewskiego i spalił część swoich dokumentów.

fakt, rzyganie Kwasniewskiego na cmentarzu było obrzydliwe:o nie zmienia to jednak faktu że roztrząsanie sprawy Wałęsy bedzie dla nas obciachem, nie ważne czy był Bolkiem, czy nie

{ nie ważne czy był Bolkiem, czy nie } Przeraża mnie takie myślenie.. jasne nie ważne w ogóle kto kim jest. :o

{ Theodore Bagwell } Dopóki nie masz wpływu na moje położenie, nic mnie to nie obchodzi.

jasne ze teraz to już nieważne! przyjmijmy założenie ze nagle znajduje sie niepodważalny dowód ze Wałęsa był współpracownikiem i co? troche szumu medialnego w Polsce i na swiecie i tyle. Dla mnie jest jasne ze Wałęsa juz w polskiej polityce nic nie znaczy, dla wiekszosci Polaków jest juz teraz oczywiste ze ten prosty elektryk nigdy nie powinien być prezydentem, ale jak zapytać na zachodzie o znanego Polaka to jak nic w czołówce wymienianych bedzie Wałęsa. Po co jedna z nielicznych rozpoznawanych na swiecie polskich osobistosci ma być czarnym charakterem?

Gość j233
Walnij się w mózgownice człowieku. Coś ci się pieprzy od rzeczy.

Gość j233
Masz trochę racji. Ale wyjaśnienie tej sprawy może pozwoli że ten człowiek przestanie opowiadać różne dyrdymały i przestanie wzmacniać kwaśniewskiego.

Nie sądze ze Wałęsa wzmacnia Kwasniewskiego:o Ci co Kwasa lubią to go popieraja, nielubiacych Lech nie przekona. Wałęsa ma zbyt wielu przeciwników żeby kogokolwiek wzmacnaić - zarówno tych którzy zarzucaja mu działanie na szkode Polski jak i tych którzy uważaja go za zwykłego prostego chłopa którego nie warto słuchać.

Gość
mialem go kiedys za bohatera...naprawde.Bronilem go!Byl taki czas ze go twardo bronilem!Glosowalem na niego bo uwazam ze lepszy on od komucha kwacha.Czekalem na rozliczenie komuny,ale zamiast tego slyszalem o lewej nodze.Myslalem wtedy ze chodzi mu o pluralizm polityczny,choc myslalem sobie:OK!ale z bardziej normalna lewica a nie z tymi bandytami.Najpierw tych trzeba rozliczyc a pozniej niech sobie ta lewica powstaje.Czekam,a tu znow jakas gruba kreska(razem z Mazowieckim na ktorego tez glosowalem).Powstaje rzad premiera Olszewskiego-mysle sobie :no nareszcie!!Ale Walesa z Kuroniem,Synem Stolarza i Prostej Kobiety Geremkiem i in.(film Jacka Kurskiego pt.\"nocna zmiana\")go odwolali.Ze strachu.Okazalo sie ze Olszewski i jego gabinet nie chcieli brac udzialu w podziale lupow dokonanego przy okraglym stole...Wtedy A.Macierewicz owczesny min.spraw wewnetrznych(jego sluzby)odkryl,ze z bylych dzialaczy PZPR oraz SB powstaje mafia.Pruszkow,Wolomin i inne.Przypomnijcie sobie jak dlugo te garstki bandytow dzialaly.Czy byloby to mozliwe bez poparcia i ochrony ze strony politykow?Przypomnijcie sobie komuchow ze Starachowic:Peczakow,Jagiellow i inn.Przypomnijcie sobie sprawe Kaczmarka(kontakty Kwasniewskiego i Kulczyka z ruskim szpiegiem Alganowem)-dowod=zdjecia z Zycia.Po co?Tak wiec na przestrzeni lat,zgodnie z zasada:nie wazne kto co mowi tylko co robi,widac wyraznie jaka jest odpowiedz na postawione w topicku pytanie.

\"przyjmijmy założenie ze nagle znajduje sie niepodważalny dowód ze Wałęsa był współpracownikiem i co?\" (...) \"Po co jedna z nielicznych rozpoznawanych na swiecie polskich osobistosci ma być czarnym charakterem?\" Po to, by nie fałszować historii!

co do tego odkłamywania historii to własciwie módlbym Ci przyznać racje... ale musiałby sie pojawic naprwde twardy i niezaprzeczalny dowód a nie tylko słowa osób które Wałęsy z rożnych powodów nie lubią. Dopóki beda to tylko słowa bez dowodów dopóty nie bede miał szacunku do autorów tych słów.

Gość tuuuja
Właściwie tylko dzięki kaczorom dowiedziałam się - kto jest kto - cały czas popierałam UW,na czele z Balcerowiczem.Teraz dopiero widac,jak "okrągły stół" - był podziałem łupów.Mam obrzydzenie do Gieremka - i jemu podobnych którym uwierzyłam.Zostalismy zrobieni po raz kolejny w bambuko przez komunistów.A Wałęsa to świ.... do potęgi.Zle,aby stał sie ikoną dla świata,bo ktoś musi - na jego miejscu zaszyłabym się w mysiej dziurze i wstydziła wystawiać nosa.