Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jja zapytam

dlaczego tak się stało...?

Polecane posty

Gość a jja zapytam

wczoraj założyłam buty, w których wybierałam się w sobotę na wesele (odkryte palce). Buty mam z 6 lat, kiedyś bardzo mnie obtarły jak chodziłąm po mieście, ale przetańczyłam niejedną dyskotekę i było ok. Ostatnio założyłam je 2 lata temu, więc chciałam sobie przypomnieć jak to się w nich chodziło. Wyszłam na zajęcia, nie było mnie w domu 3 godziny, w tym przechodziłam z godzinę łącznie. Nie obtarły mnie ale bardzo mnie bolą stopy-do tej pory chodzenie sprawia mi ból. Najgorsze że bolą mnie pod spodem ale nie same podeszwy, tylko ze 2 cm pod środkowym palcem. Mam miejsce o śr. ok 1,5 cm zaczerwienione i lekko wypukłe ale to nie odcisk ani odgniot, raczej jakbym miała coś ze ścięgnami:( bo boli stopa bardziej w środku. Jak mogę złagodzić ból, już za dwa dni wesele a ja nie wytrzymam nawwt w japonkach:O

Gość dziwne jakies ble
a moze sa one na bardzo wyskim obcasie ? ja tak mam jak dlugo na obcasie nie chodze i potem żaloze to cierpie tydzien :)

Gość a jja zapytam
no nie są niskie ale jakiś czas temu często chodziłam w takich butach i nie było problemu, nawet jak założyłam je pierwszy raz nie miałam takich dolegliwości... Czy jest jakiś sposób aby uśmierzyć ból?

Gość a jja zapytam
dzięki za radę, mam te wkładki ale że sklerozę mam to zapomniałam o nich, może jakbym pomyślała wcześniej to teraz bym nie miała tego kłopotu... Tylko że w sobotę wesele a ja ledwo staję na stopy, a co dopiero tańczyć. Czy np. wymoczenie w czymś pomoże? Tylko nie wiem w czym... Może ta wypukłość to tak jakby spuchnięcie i altacetem przykładać? Sama już nie wiem:O

Gość a jja zapytam
coś czuję, że to piwo najbardziej mi pomoże;) Sklep blisko, stopy wytrzymają taki spacerek hehe. Dzieki za odpowiedź. Pozdrawiam!