Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowka mi

dziewczyny ktora przytyla w Uk

Polecane posty

Gość iskra_boża
Ja początowo przytyłam. Potem schudłam 10 kg, ważyłam mniej niż w Polsce. A teraz kurcze znowu przytyłam i ważę więcej niż wcześniej. Ło ja pikole. Już nie wiem, co mam jeść. Może to stres? Słodycze? ;) Angielskiego chleba nie jem. Przykleja się do zębów :P Kupuję w Tesco polski z Baltony. I tak rzadko jem chleb. Czasem tosta w pracy. MC Donald mnie tak załatwił. Promocje: kup zestaw, co coś wygrasz. No i wygrywałam następny. I tak przez miesiąc. To teraz mam, co chciałam. Trzeba zacząć chudnąć, bo znów nie wchodzę w ulubione spodnie >:-[

Gość mrowka mi
sprowadzilam sobie z polski tabletki wybulilam 30 funtow , no zobaczymy co bedzie ...

Gość mrowka mi
no jak tam dziewczyny co slychac bo u mnie pada pada pada

Gość mrowka mi
Eternity jestes z Kornwalii?

hej wszystkim! doczytalam ze ktoras zamierza zazywac tabletki z ananasa. jesli to jest Bromelina (ok8funtow) to nie polecam. sama jadlam je przez prawie 2 m-ce i nic nie pomogly. wcale nie czulam sie lepiej choc pilam wiecej wody. jadlam tyle co wczesniej a waga stala. szkoda pieniedzy. jesli juz to lepiej kupic surowego ananasa i zjesc tak ze 2-3 razy w tygodniu. jesli zje sie wieczorem to rano jest sie ok 2 kg lzejszym (oczywiscie po wyjsciu z toalety). doskonale dziala na wszelkie swinstwo zalegajace w jelitach polecam

Gość bu7lll bulll bulll
ja w ciagu 4-5 miesiecy ptrzytylam 15 kilo , przez rok nie moglam nic schudnac , mimo ze bylam wiecznie na diecie :O az zaczelam jesc z glowo i w 2,5 mca schudlam 16 kg :D

Gość francescafr
a jakie to odzywianie z glowa? napisz wiecej. Spadek wagi imponujacy, gratuluje.

Gość MROWKA MI
Dziewczyny znacie tabletki antykoncepcyjne MICRONOR , moje sie skonczyly i dostalam takie...

hej ja tez zamierzam zrzucic kilka kg i na razie calkiem dobrze mi idzie - nie glodze sie jak sie to mowi, pije duzo wody mineralnej zielona herbate i kupuje warzywa rozne mieszanki gotowe i gotuje na parze, przyznam ze calkiem smaczne malokaloryczne i nie chodze jedzowata jak po kapuscianej diecie... ;d zobaczymy jak dalej bedzie szlo... pozdrowka

Gość francesca123
hej martik, od kiedy jestes na dietce? Widzisz juz jakies efekty (wagowe lub inne?). Ja zaczelam dietkowac w poniedzialek i do tego zrezygnowalam z dojazdu autobusem do pracy. Marszuje w jedna i druga strone. Efektow oczywiscie jeszcze nie widze, ale moj cel to utrzymac ten styl i sie nie zniechecic :)

hehe ja tez kolo tygodnia dopiero choc luzniej w spodniach mam najwazniejsze to sie nie poddawac no i nie glodzic tez bo bez sensu... powodzenia :)