Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie których

czy mogłabyś pokochać chłopaka chorego na cukrzycę?

Polecane posty

Gość dsfv
a jakie klopoty sprawia cukrzykl??? klopoty moze ci sprawic kazdy czlowiek , facecie:P

Gość i am....
tu nie chodzi o klopoty, ale sami pomyslcie, cukrzyca jest dziedziczna, chcialybyscie, zeby dziecko cale zycie sie kłuło?

Gość dsfv
przeciez nie trzeba miec dzieci...:P po co komu dzieci... mozna adoptowac, jesli juz ktos bardzo chce:P

Gość Facett..
jest mniej wydolny, moze zasłabnac, dzieci moga dziedziczyc chorbe. Po co sie bujać z cukrzykiem jak babka moze miec zdrowego samca

Gość najlepiej być pięknym
zdrowym i bogatym. Czasem się nie udaje więc nie skreślajmy nikogo:)

szczerze mowiac zazwyczaj cukrzycy sa bardziej samodzielni od zdrowych facetow, bo maja wpojone to, ze musza o siebie zadbac, tak mi sie przynajmniej wydaje

Gość Facett..
a chcialbyś miec takiego który nagle ci zemdleje? Jest bardziej podatny na choroby i może wymagać opieki nie jako dziadek. Przy cukrzycy pojawiaja sie czesto problemy ze wzrokiem, autem cie nigdzie nie zawiezie, może trzeba będzie chłopa pod ręke prowadzać bo niedowidzi

Gość 324
jestescie zaklamane (tez mi nowosc :o ). nie zwiazujecie sie z facetami, w ktorym cos wam nie pasuje, bo twierdzicie, ze potrzebujecie kogos, dzieki komu wydacie na swiat zdrowe potomstwo, a z reguly sa to smieszne cechy. A tu, gdzie naprawde istnieje ryzyko wydania na swiat "chorego" dziecka, to nie widzicie problemu.

Gość Nie wierzycie w potęgę miłości
A co powiecie o tej babce, która przekładała co godzinę leżącego w śpiączce męża żeby nie miał odlezyn? Cukrzyca to przytym NIC.

Jeżeli o mnie chodzi,to bardzo się mylisz.Chciałam być z nim całe życie,niestety zdradził mnie:raz,drugi,trzeci...W końcu powiedziałam dość!Tylko to zdecydowało o naszym rozstaniu,a nie choroba!!!

Gość gość
Ja miałam cukrzyka , miał tylko 23 lata. Leczył się pod kontrola lekarza, insulinę brał,dieta, itd. To nie jest normalny, zdrowy facet, nikt mi nie powie! Problemy z impotencja, ŻADEN nasz stosunek nie skończył się jego wytryskiem, po chwili mu po prostu opadał i było po seksie czyli zero satysfakcji dla mnie i dla niego. Nie wiem nawet jakbyśmy dzieci mieli zrobić gdybyśmy je chcieli mieć. Strasznie się pocił, doslownie zalewał potem jak mu cukier spadał, każdego ranka pościel umoczona. Krwawienia z nosa częste, osłabienie, senność. Cukrzycy żyja dużo krócej niż normalni ludzie, mężczyźni z cukrzyca typu I o ile się nie mylę to nie maja szansy dożyć 70-yku, przewidywana długość życia to chyba 67 lat. Ta choroba jest straszna.

Gość gość
Jeśli kochałby mnie to wiele mogłabym unieść.