Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ScarlettOHAra

KSIĄŻKA dla NAUCZYCIELKI

Polecane posty

Gość ScarlettOHAra

koncze gimnazjum i chce kupić mojej polonistce jakąś piękną książkę, napisac w srodku jakąś fajną dedykacje, zeby mnie zapamietala;) tylko jest jkeden problem: nie iwem, jaką książkę kupić..... chcialabym , zeby byla w pieknej okladce(twardej) i byla dosyc gruba, oczywiscie, zeby miala tez ciekawą tresc:P macie jakies pomysly??? tylko tak na powaznie prosze...

Gość święta krówka..........
może jakiś album o sztuce ,zabytkach lub coś z serii malarstwo światowe zależy jakie ma zainteresowania

Gość święta krówka..........
ale to sa dośc drogie książki

Gość Katineczka
zelzy jaka teamtyke książek lubi. Ja proponuję Paolo Coelha ( nie wiem jak dokładnie się pisze). Myślę, że jego książki sa dobre

Gość ScarlettOHAra
mogą byc drogie.....wolalabym kupic jej jakąś powiesc..... hmmm....ona lubi kazdy rodzaj, jak to polonistka:P:P no, moze horrorow nie trawi:P jakąś powiesc cos w stylu Paulo Coehlo ( tylko nic z jego książek , bo na pewno wszystko przeczytala:P)

nie jest gruba....ale nie słyszałam o niej złej opinii, kupuje się ją osobom, do których ma się sentyment.... Mój typ: \"Oskar i pani Róża\"

Gość ScarlettOHAra
no wlasnie:P:P: jakiegos pisarza, ktory pisze w jego stylu:P

Gość ScarlettOHAra
,,Oskar i pani róża" bralismy jako lekturę:P:P mozej kaiegos mneij znanego autora??

Gość ScarlettOHAra
lubi książki w stylu ,,Alchemik" Paolo Coehlo...

ja mam 3 .... egzemplarze.... mimo tego, każdy z dedykacją cieszy mnie indywidualnie :)

Gość ScarlettOHAra
heh:P ja jednak wolalabym kupic jej cos, czego jeszcze nie czytala:P ona lubi książki niosące jakies prawdy o życiu, ktore mają swoj ukryty sens i przekaz itp. :P

hellishbloodystorm --------------> to jest bardzo optymistyczna książka.... mimo wszystko

Gość Katineczka
A moze coś tej Katarzyny Grocholi?

Coelho jest dobre dla licealistów.....nie dla koneserów literatury.....taka moja opinia

Gość ScarlettOHAra
ona czyta naprawde duzo książek:P .... ja mam 6 z polskiego i tez lubie naiwna literature typu ,,Oto jest Kasia" :P

to kup jej tomik poezji....np. Miłosza....ja taki podarowałam opiekunce praktyk....dawnej wychowawczyni :)

Gość ScarlettOHAra
hellishbloodystorm - ta, ktorą polecilas bylaby niezla ;) dzikei ci:*:* ale piszcie dalej, moze kupie jej dwie :P:P:P

oczywiście, że suks.....;) to jest tandetne...i dziwi mnie, że polonistka to czyta z zapalem

Gość ScarlettOHAra
hellishbloodystorm --> czytalam tylko opis na merlin.pl:P zapowiada się naprawdę dobrze, spodobalaby się jej:P ona ma 32 lata:P spa_cja --> tez uwazam , ze Grochola czy Coehlo to malo trafny wybor :P

ludzie lubia też Grocholę, kiedyś nawet słyszałam, że to pisarka roku :O:O:O

Gość ScarlettOHAra
ona nie cyzta tego z zapalem...tylko jak kazdą książkę:P:P:P mowilam i tylko, ze podobala jej się:P