Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mac

dieta niełączenia z Claudii

Polecane posty

to pewnie woda:) ale lepiej mi i bez tej wody:) az chyba pojde na spacer:)a juz mialam nie isc mac-pozdrawiam:)

Gość mac
Wow Siobhan gratuluje!!!!!! Tez bym tak chciala! Ja tym kabanosem tez sie juz przestalam przejmowac; i tez kontnuuje diete. W koncu i tak dzis b.malo zjadlam. A co do pieczywka to przyznam ze razem z maslem to jest moje najlepsze danie!! Po diecie to od razu sobie taka kanape zaserwuje:D

Gość Anuss1
Cześć dziewczyny :) Dzisiaj jestem 2 dzień na diecie. Bardzo mi się ona podoba bo posiłki są smaczne i można się najeść. Postanowiłam wziąć się za siebie bo jakoś się "spasłam" przez ten rok :) Startuje z wagą 60kg. Trzymajcie za mnie kciuki :) Pozdrawiam :)

Gość ewcia1989
Hejka Ja juz jestem 3 dzien na tej diecie i startowalam z wagi 58 narazie jest juz kg mniej! Bardzo mnie to cieszy! Super dieta

hej mogę się przyłączyć?? ta dieta wydaje mi sie całkiem nie zła a jak mówicie ze chudniecie to dlaczego nie spróbować?? możecie mi podać chociaż 2 dni jak moge sobie skomponować posiłaki tzn sniadania i obiady bo kolacji nie jadam:) startuje z wagą 66 kg cel I: 60 cel II : 55 a i jeszcze jedno czy moge jeść wafle ryzowe te okrągłe?? pozdrawiam paps

Gość mac
Malinkowe baby cala dieta jest na pierwszej stronie a wafli w zadnym posilku nie ma uwzgednionych. Dziewczyny a ile macie wzrostu i ile chcecie schudnac?? U mnie juz jest ostatni dzien tej diety. Dzis juz waze 61,3 :D:D:D Cos jednak ruszylo!! Dziewczyny powodzenia Wam zycze i pozdrawiam!!!!!!!!!!

zaraz bede wcinac lunch:) ale o dziwo nie jestem dzis jakas koszmarnie glodna:) no i zamaist podwieczorku zaserwuje sobie chyba siemie lniane...bo kibelek buuuuu wydaje mi sie ze u mnie sie ruszylo bo ja mam sporo do zrzucenia, pozatym..odstawienie pieczywa tak zadzialalo witam nowe\"nielaczniczki\":):):):)

Gość mac
I jak tam laski dietkowanie?? Ja to jzu jestem happy bo dzis koniec diety!! Schudlam niewiele ale cos w ostatnich dniach ruszylo i mam nadz. ze tak bedzie do konca. Ciesze sie ze niewiel jedzenia mi wystarczy zeby zaspokoic glod bo dzis zjadlam niecale 1000 a czuje ze jestem obzarta do granic wytrzymalosci. Wiec bylo dzis: 11.30 Danio 155kcal 2kiwi 60kcal 14.00 kabanos (nie trawie makreli) 160kcal 18.00 ryz 180 kcal warzywa 95 kcal łyżeczka oleju 40 kcal 20.00 banan 100 kcal jablko 60kcal morela 20kcal razem 870kcal

4dzien za mna mac:) prosze pozostan na topiku:) jak reszta dziewczyn sie trzyma? jakos dzis bylo ciezko:)po tym tunczyku i ogorku nagle naszly mnie smaki:)ale dalam rade:) cmoki:)dobrej nocki

Gość mac
Laski piszcie co tam u Was!!!!!! Jak tam dieta idzie. Siobhan juz 1/3 diety za Toba i widze ze Ci spoko idzie. U mnie dzis jest pierwszy dzien po diecie i dzis moge sobie jesc wszystko na co mam ochote ;D A co do mojej wagi to bylo tak troche dziwnie, bo startowalam z 62,4 (wogole nie wiem czemu tak malo myslalam ze waze 63,5) potem jakos 3 dnia bylo po zwazeniu jakos 63,3 (podejrzewam ze od nadmiaru soli) ale juz pod koniec tyg diety ważylam 61,5 potem 61,3. Dzis znow bylo 61,5. Nie wiem o co chodzi z tymi kg. Moze mam wage zepsuta.... Ale i tak mimo wszystko bede brnela do tego zeby wazyc te moje 58kg ;)

Gość ewcia1989
Hejka ja dzisiaj jestem juz 4 dzien na diecie! Startowalam z wagi 58kg! Dziiaj sie wazylam i jest o 2 kg mniej!!! Ale super! A to dopiero 4 dzien!

Gość mac
Ja dzis pierwszy dzien po diecie, myslalam ze bede sobie dogadzac a tu NIC. Doslownie- nic nie chce mi sie jesc. Zjadlam tylko: 10.00 grahamka 120kcal maslo 60kcal dzem 20kcal 14.00 2 placki ziemniaczane 300kcal 16.00 1 placek 150kcal 19.00 brzoskwinia 50kcal razem 700 kcal i 0 glodu. Dzis juz pewnie nic nie zjem bo zaraz ide spac- musze wstac o 4 ;/

5dzien niemalze za mna:)jakos idzie ale wspollokatorka pichci takie przysmaki ze cisnelabym tym jogurtem...spodnie do pracy jakies z lekka luzniejsze w udach..juz nie mam wrazenia ze szwy popekaja hehe

Gość mac
Super dziewczyny- tylko pogratulowac takich efektow!!! Sama tak bym chciala. A ja zapomnielam sie pochwalic ze dzis moj ukochany zobaczyl mnie w obcislych jeansach i az wykrzyknal ale szprycha :D:D:D a potem przymierzylam sukienke nowa (oczywiscie specjalnie) i stwierdzil ze schudlam sporoa nie wiedzial ze jestem na diecie. I wlasnie dziwne bo raczej jak sie schudnie 1-1,5kg to tego nie widac; zreszta jak na was patrze i czytam ile schudlyscie to stwierdzam ze ja cala jestem dziwna.

Gość uleczka gd
super tez zabieam sie za dietke

Gość ewcia1989
No dzisiaj juz pol metek mojej diety! Na poczatku mialam ochote na slodycze ale sie nie skusilam i wiem ze teraz juz dam rade! A Wam jak idzie dziewczyny??

ja dzis 6dzien:)spagettiii....alez sie stesknilam za makaronem! czuje sie lepiej nawet tego kiwi, jablka i mandarynki jakos mi sie nie chcialo jesc:) obiecuje sie zwazyc dzis i napisac ile pokazala waga:) ale autentycznie czuje z 2.5kg w dol:)

Gość mac
Siobhan oczywiscie ze Cie czytamy. Super, widze ze idzie Ci ta dieta. Ja tam sie nie odzywalam, bo bylam na 'zakrapianej' wyprawie. Tzn pojechalam na seminarium, spotkalam starych znajomych i tak wyszlo ze do domu wrocilam niedwno :D A co wazniejsze ze niedawno stanelam na wage i co pokazala ?? 61,2 :D:D:D (poznym wieczorem i bez jednego kibelka) wiec mam nadz. ze juro bedzie nizej. Wczoraj zjadlam: 6.00 kanapka 170kcal 10.00 latte 110kcal 1/2 malego kebaba 200kcal alkohol 540 (tak wyszlo z moich obliczen) razem 1020kcal i ok 1godz tancow Dzis: 18.30 kanapka z tunczykiem 320kcal fanta 220kcal 22.00 kabanos 160kcal 23.00 troche czeresnie 40kcal razem 740kcal Pozdrawiam!!!!!!!

hejka:) no 8dzien jakos idzie:) z powodow \"technicznych\" jjem dzis chlodnik z buraczkow z torebki...bo tu gdzie mieszkam nie ma burakow ..:) zmusilam sie isc na silownie dzis, ale bylam taka jakas slaba ze wytrzymalam 30min.biegu tylko mac ty teraz jestes na diecie nielaczenia+ 900kcal? a co myslicie dziewczyny o South Beach?>

Gość mac
Oj dzisiaj u mnie bylo jedzeniowo bardzo. Zjadlam: 13.00 3 malutkie ziemniaki 120kcal fasolka z bulka 120kcal mizeria 20kcal kawalek miesa 110kcal 16.00 piernik 80kcal kawa 20kcal talarki lajkonik 60kcal 21.00 2 kawalki malej pizzy 420 kcal kurde tak duzo jedzenia i tylko 950 kcal. Normalnie zaszalalam dzis ;) Staram sie nie laczyc ale nie jest dla mnie to priorytetem. I tak malo jem. Ale tak ogolnie to dzis dopiro zaczelam to wszystko laczyc. Co do South Beach to nawet za dobrze sie w nia nie zaglebialam nigdy wiem tylko ze tam o jakis fazy chodzi. A nie zaglebiam sie bo nie lubie stosowac roznych diet. Mam ta swoja nielaczenia juz sprawdzona i w razie czego mi wystarcza. A co Siobhan chodzi Ci po glowce juz nowa dieta??

no tak kumam dumam troszke:) z reszta jest gotowy jadlospis na pierwszy-14dniowy etap:) a ja wczoraj stanelam na wadze wieczorem a tam 73.800!

Gość mjniygg
prosze napiszcie tylko prez ile i ile na tej diecie juz schudlyscie bo ciezko to wywniskowac nie czytajac reguralnie wtku

Gość mac
Wow Siobhan ale szybko zlecialo u Ciebie!! I gratuluje tych 4kg!! Ja na tej diecie schudlam teraz niewiele ok 2 kg i choc malo jem nadal, waga nie spada. Kiedys schudlam na niej 4kg a po samej jeszcze diecie ok 10kg. Ja na ta diete przeszlam glownie przez to ze uczy ona dobrych nawykow zywieniowych, nie chce Ci sie tak jesc po jej zakonczeniu. Ok 5 lat temu odchudzalam sie na tej diecie z moja kuzynka i ona schudla jakos 8 kg.

Gość mac
Aha zapomnialam napisac co tam dzis zjadlam. A bylo: 11.00 kabanos 160kcal anatol 20kcal 14.30 2 skrzydla z kurczaka 360kcal marchewka z groszkiem 40kcal 20.00 jagody 40kcal morela 40kcal jogurt nat.100kcal razem 760kcal Mimo tego ze tak malo jem dzis czuje sie jak banka. Kurcze od 3 dni nie moge sie zalatwic :/:/:/ Przez to to nawet nie wskakuje na wage na razie.. do rozwiazania :D:D:D

Gość Siobhan..
hihi mac ja widze ze masz slabosc do Kabanosow:):):) mysle ze ja mam duzo do zrucenia..dlatego waga szybko poszla w dol...boshe przy moim wzroscie wazyc 77kg?;\ zawsze mialam tak ze do 67kg waga szybko spadala, dopiero pozniej zaczynaly sie schody... jutro ostatni dzien diety:) i kombinuje nielcazenia z south beach:)