Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_smutna

CHCĘ SIĘ JUŻ ZAKOCHAĆ..

Polecane posty

Gość samotna_smutna

Mam 24 lata od dluzszego czasu jestem sama..po rozstaniu, z jak myslałam mezczyna mojego zycia, z wyboru chcialam byc sama ale juz nie chce...a i tak wokół mnie pusto..Za duze wymagania? Byc moze..ale nie chce byc z kims tylko zeby miec faceta..chce prawdziwej miłosci..chemi..motylków w brzuchu..juz nie pamietam jak to jest.. ile wy czekaliscie?

Gość Anika2345
wiesz co...ja po rozstaniu z moim "mężczyzna zycia",tez dlugo sama bylam z wyboru....teraz juz tez nie chce byc sama,chce sie zakochac mam 23 lata;) Po dwoch latach rozłaki i nie widzenia los złączyl drogi moje i mojego eks..ja jestem sama on tez...i powoli bardzo powoli to sie nakreca..az sie boje wogóle o tym myslec.

Gość samotna_smutna
mój ex wrocil do swojej bylej ktora zdradzala go z jego kumpalmi..on o tym wiedział..śmieszne nie? nie kocham go juz i wiem ze nie mogłabym byc z nim juz nigdy..Zasługuja na kogos duzo lepszegfo..ale czy sa tacy faceci..dla mnie ?

Gość lucky strike///...
ja chyba też chcę:O...chyba

Gość Anika2345
Eh no faktycznie Twoja sytuacja jest troszke inna...wiesz mi kazdy zarzucal ze jestem zbyt wybredna..ale ja tak samo nie chcialam byc z facetem po to by byc...nie chodzi by byl super przysdtojny ale zeby byla ta "chemia".Czasami jak widze laski z mojego otoczenia typowe k****wy mają chłopaków do rany przyłóż...az nie rozumiem co oni widza w tych laskach? To ze moga sie z nimi pokazac,bo nosza mini i szpile?By koledzy zazdroscili? nie rozumiem naprawde...to samo widac po Twoim bylym...jak mozna wrócic do kogos kto Cie kilkakrotnie zdradzil?no comment wogóle:(

Gość samotna_smutna
Anika.... no normalnie jakbym siebie czytała.... :) :) przez ten okres bycia sama wile zrozumialam i dojrzalam..Co do facetów..nie marze o modelu,super przytojniaku..tylko zeby byl chemia..to cos...Ale juz sama nie wiem o co chodzi..nie uwazam sie za niewiadomo kogo ale wiem ze jesli chodzi o urode to nie strasze..:) chyba jestesm zbyt otwarta..i bezposrednia..wiekszosc facetow to odstrasza...A jest tez tak jak napisalas fajnych facetow ciagnie do szmat... ;/

Gość lucky strike///...
;) przesadzacie z tym pociągiem "do szmat":P

Gość samotna_smutna
ale tak jest..nie zawsze..a jednak..dziewczyny ciagnie do chamów a facetów do szmat.... Ja bylam zbyt dobra i wrzaliwa i co? Zostwil mnie dla panny ktorą pieprzyli jego koledzy...

Gość lucky strike///...
coż znaczy, że nie był Ciebie warty.....bo Ty przeciez nigdy byś nie uległa facetowi, który by pieprzył swoje koleżanki:D

Gość upppp
Ja caly czas mama nadzieję ze wroci do mnie moj byly :o

Gość Anika2345
Eh...ja "to zjawisko chamów i szmat" widze w swoim środowisku...zapewniam cie ze tez nie wygladam najgorzej;) jestem niezalezna i ambitna...czasami mam wrazenie ze to przeraza facetow..wolą miec kobiete chyba głupsza od siebie by miec wladze nad nia i ja uzaleznic od siebie..a ze mna tak sie po prostu nie da:/ a co do "on nie jest ciebie wart" slyszalam to tyle razy je juz nie zlicze,to w takim razie kto jest wart dla takiej osoby jak ja..niebrzydka,ambitna,niezalezna no kto? ci ktorych ja mam na mysli wola szmaty;/ smutne w takim razie zostana stara panna albo zaczen sie szmacic to w koncu trafie na "tego" co chce;)

Gość lucky strike///...
hmmm to powiedzcie mi jeszce jaki odsetek kobiet to szmaty? ...bo z Waszych doświadczeć wynika, że co najmniej co druga przedstawicielka płci pięknej zalicza się do tej niezbyt pozytywnej kategorii kobiet?;)

Gość Anika2345
Nikt tu was nie obraża chlopcy...a wy tak wszystko do siebie...jesli wybieracie faktycznie"ścierkowe szmaty" to jak to drogą dedukcji z mojej wczesniejszej wypowiedzi mozna wywnioskowac ,ze jestescie facetami "do rany przyłóż". Od kazdej reguły są wyjątki zarówno w pierwszej jak i drugiej kwestii.Nie ma co uogólniać,ale tak często sie zdarza mam zarówno na mysli mężczyzn jak i kobiety;) taka jest wiekszosc niestety...dziwny schemat panuje..cóż poradzić:classic_cool:

Gość lucky strike///...
Leszek jeżeli uważasz się za "fajnego faceta" to chyba rzeczywiście mniej lub bardzie świadomie Ciebie obrażają, jeżeli natomiast nie jesteś "fajnym facetem" to znaczy, że wybierasz tylko wartościowe kobiety i absolutnie nie jesteś podmiotem ich rozważań:D

14.06] 20:37 nie. One to one ty ot ty:) 99% babek jets not good. A jelsi jestes facetem z tych 1% to trafiasz na te 99% babeczek;) dopiero niedawno trafiłes na te z 1%;) O człowieku mowia czyny. Jak kobieta zła to trza to mowic. Ona zła ale facet ok. Co on ma do jej czynów? nic. to jej charakter, a zatem to jej czyny wynikające z jej charakteru. dziwne ze czujesz sie urazony jak ktos mowi prawde o Jakies tam kozie:) na przykład.To tycyz sie jej, nie ciebie.

Gość Anika2345
Tamit słuszna uwaga:classic_cool:

Gość Anika2345
leszek zabójca-> tu nikt nie przesadza,po prsotu rozmowa sie toczy:classic_cool:

Gość samotna_smutna
nie nie..nikogo nie wolno generalizowac.... ale tak juz jakos jest -wynika to z moich obserwacji i z doswiadzen .. Moja mam-madra kobieta..i ciotka tez tak uwazaja..cos w tym jest ze nas ciagnie do tych zlych..ALE NIE WSZYSTKICH mm nadzieje...

piona ANi:) no własnie:) musiałby sie urazac na kazda z 100 pan;P:P zaretm mówiąc, ktore były z nim a ktos mowi o nich prawde..;) to nie tak. Mysle, ze jak sie jest małzenstwem to wtedy on i ona to jedno.. ale jak zoan zabije to wiadomo ze ona to ona i na nia cos rzekną, ale nie bedzie to nic mialo wspolnego z Nim:) co on pojdzie siedziec z niA? bo jej mąz:) cow y:P

Gość samotna_smutna
Anika! pozdr.

Gość Anika2345
samotna_smutna-->będzie dobrze...wystarczy ze jak to tam nazwali jakas "koza" zrani tego "faceta do rany przyloz" i wtedy my mamy szanse,predzej czy poznije to nastąpi;) A tak powaznie no mysle ze jakos nam sie do zycie ulozy:classic_cool: glowa do góry!!

Gość samotna_smutna
what goes around comes around- jak w piosence Justina... :P

ale cie to bawi jak widze:P to łapanie za..słowa? czy cos innego:P:P ułozy sie pieknie, kwiatem wysciele:) zycie zycie Nasze;)

Gość Anika2345
krótko i na temat;)