Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula_aaa

rak jądra

Polecane posty

dzieki za linka:) ktos z mojej rodziny zachorowal, jest to rak zlosliwy niestety, chociaz lekarz stwierdzil ze nie najgorszy. Czytalam w internecie ze wczesnie wykryty rak jader to praktycznie100% wqygrana z choroba. U osoby o ktroa mi chodzi wykryto to dosyc wczesnie:) jest juz po operacji teraz trzbea czekac na wyniki badan czy przerzutow nie bylo, i mam nadzieje ze nie ebdzie:)!!!

Gość KArolinaaaaaa
MOj kolega miał raka jąder i wycieli mu niestety jedno:( ale juz jest ok:) wiec głowa do góry:)

Gość napisz prosze
napisz prosze czym sie objawial rak jadra obawiam sie, ze u mnie dzieje sie cos niedobrego :(

wiesz co, ja dokladnie nie wiem bo to chodzi o mojego dziadka. wiem ze robil dosyc regularne badania wiec wczesniej wykryto.. czytalam w necie ze to pojawia sie u mezczyzn od 25 lat do 45 czy cos takiego a moj dziadek ma po 60..wiem ze juz pare dni przed operacja puchloo mu bardzo, teraz jest po operaci i czeamy na wyniki czy sa przerzuty

Gość fshjg
Moj pies- czosnek, ma raka jader, niestety nie operowany, bo lekarz powiedzial zeby nie ruszac, niech psina dluzej pozyje, czuje sie swietnie, tylko nosi bardzo spuchniete jadra, biedaczek ...

Gość strajki głupietaaaakkkk
Trzy tygodnie temu Minister Zdrowia wypowiadał się do strajkujących i grożących mu wieloma miesiącami strajkiem lekarzy - stwierdził, iż kiedy ich koledzy lekarze z Izraela strajkowali rok, śmiertelność wśród ludności znacznie spadła! Cóż za optymistyczna wiadomość dla lekarzy i pacjentów! A co Wy drodzy Państwo na to wszystko?