Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogryziona

chłopak mnie gryzie!

Polecane posty

Gość pogryziona

eh to moze wyadc sie smieszne ale moj chlopak jest od jaiegos czasu zrobil sie agresywny :( dzisiaj gdy sie calowalismy to tak mocno mnie ugryzl ze dlugo leciala mi krew. wczesniej tez podgryzal ale dzisiaj przeszedl samego siebie. jak chce to potrafi sie ze mna normalnie calowac. dzisiaj jak rozmawialam przez telefon to mocno ugryzl mnie w reke. on jest nienormalny? co to moze byc za objaw? moze to jakas choroba? zastanawia mnie to, ostatnio zaczal mnie olewac.. dziwny sie zrobil eh co mam z tym zrobic?

Gość zoola
Twoje przypuszczenia są prawdziwe. Jest nienormalny! czas zacząc sie ewakuować

zażądaj od niego książeczki zdrowia. jeśli nie miał szczepionki na wściekliznę to biegiem z nim do weterynarza!

Gość pogryziona
nie wiem no to chyba jakas oznaka ze moze jest agresywny chociaz nigdy nawet na mnie nie krzyknął. nie wiem o co mu chodzi zrobil sie taki nieczuly i olewa mnie moze ma kogos na boku ale mniejsza z tym tylko te gryzienie. dzis az leciala mi krew a go to nic nie ruszylo ;/

Gość no wlasnie jakie
moj mnie gryzie jak jest po paru piwkach na wesolo na luzie .... w formie zartu . zostaw go i to szybko brak reakcji na rane u ciebie albo smarkacz albo debil .

Gość upuupu
stawiam na to , ze to debil, w którym dopiero zaaaaczyyyynaaaa budzic sie agresja, bedzie gorzej. Pomysl o tym czy zostawiłabyś kiedyś z nim wasze ewentualner dzieci. Jesli odpowiedż brzmi waham sie to zmykaj póki czas

Gość mala222
mój też nie umiał się hamować i podryzał to tu to tam:) nauczyłam go mojego progu bólu sama lubię jak mnie gryźnie czasem:) natommiast wie gdzie jest granica i gdzie gryźć może a gdy niechcący ugryzie zbyt boleśnie to mu po prostu mówie- AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ i przeprasza i sie poprawia

Gość realnie i rozsadnie
facet jest wyjatkowo glupi i bezmyslny, nie zdale sobie glupol sprawy z tego ze masz nad nich przewage. Wystarczy ze bedziesz uprawiala z nim milosc francuska to mozesz mu bez problemu odgrysc np czubek kutasa. I pofacecie bez czubka zyc sie da chocby sie zesral ale nie radze bo to karalne i mozesz wyladowac w pieerdlu co jest bardzo niemile