Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To straszne jest

Strasznie mi życie zapierd.. dala. Masakra ... żeby czas tak leciał

Polecane posty

Gość To straszne jest

Ludziom się dłuży a mi leci jak błyskawica, mam już 26 lat, dopiero było 16 i 6, jestem w szoku, nie chcę tak, zwłaszcza że jeszcze nic z planów nie zostało wykonane, nie wyrobię się przed śmiercią Z tym że Ja to tak czuję zajebiście, jak mija, jakby przyspieszony, cały czas o tym myślę, lekko wariując przy tym, Ja pierdykam, co się dzieje ...

Gość ratm
ja ma tak samo lat jak ty i e same przysmlenia nie przejmuj sie..podobno po smierci jest lepiej niz za zycia:)

Gość 25 latka
mam zupełnie tak samo:-oCzas zapierdala jak pojebany,czuję,ze zycie mi ucieka przez palce,że nie zdąze zrobic wszystikie co bym chciala:-(Doba jest zdecydownaie za krótka a czlowiek coraz starszy:-oJeszcze niedawno mialam 15 lat,pamietam jakby to bylo wczoraj:-(Co ja dalabym za to aby cofnac czas i przezyc wsyztsko jeszcze raz😭

Gość czas przeszly niedokonany
czlowiek zawieszony- doslownie, majacy wrazenie ze stoi obok siebie i nie nie moze ze soba poczac, widzi jak czas zapierdziela a on stoi i nie moze go wykorzystac, wtedy ten czas sie bardzo odczuwa, dlatego ze jest zmarnowany

Gość 25 latka
pytanie tylko co zrobic aby to zmienić?:-(

Gość 25 latka
mnie zapierdala zycie bo mam jeszcze stary najszybszy na swiecie radziecki zegarek.

Gość To straszne jest
To jest naprawdę dziwne, kiedyś tego się tak nie odczuwało, nagle się stało i jest totalną wariacją, nie wiem co się stało ale naprawdę mnie to mocno niepokoi i miesza mi się w głowie przez to. Bo cały czas myślę jak mi czas ucieka, dzień czy miesiąc to dla mnie nic, rok jest dla mnie jak godzina, przecież ludzie tak nie mają, boję się że to jakaś choroba psychiczna, weźcie coś poradźcie i piszcie jak u was z tym czasem, widzę że dziewczyny też mają podobnie, kurde jaja ...

Gość 25 latka
tak,dokladnie tak jak piszesz:-PRadzieckie zegarki to jest to:-D

Gość to straszne jest
moze dlatego ze mam 67 lat.

Gość To straszne jest
Dodam że mam tak od 7 lat, wcześniej mi się dłużył, kurwa nie może być normalnie tylko zawsze jakieś skarjności ...

Gość To straszne jest
Ludzie, piszcie z sensem a nie róbcie sobie jaj, jakie 67 lat i jakie zegarki radzieckie- choć to nawet śmieszne jest :D

Gość 25 latka
a tak na serio,to tez nie wiem co z tym robić:-(Czas mi starsznie ucieka,mam niekiedy takie wrazenie,ze marnuje czas,ze cos mnie ominelo,ze nie wykorztalam danej chwili do konca:-o

Gość To straszne jest
Może nie z sensem ale poważnie ;)

Gość 25 latka
czytalam gdzies kiedys,ze do 20-tki czas wolno plynie a poo 20 zapieprza jak durny:-oI pomyslec,ze kiedys majac te 14,15 czy 16 chcialam jak najszybciej stac sie dorosla,miec juz te 18 lat:-o....a teraz zrobilabym wsyztsko aby znowu miec te nascie lat...dopiero teraz w pelni docenilabym uroki tej wczesnej mlodosci...wtedy jakos nie potrafilam sie cieszyc,ze mam dopiero te 15 lat,chcialam juz byc po 20-tce:-(Teraz jets dokladnie odwrotnie,chcialabym wejsc do wehikulu czasu,cofnac sie o te kilka lat i znowu wszystko jeszcze raz przezyc delektujac sie kazdą utracona chwilą,ktora niesttey tak szybko minela:-(

Gość To straszne jest
Nigdy do doroslosci mnie nie ciagnelo, moznaby cofnac czas ale i tak by mi zapieprzal jak chory, skoro rok to dla mnie marna godzina to jak mama cos zrobic w swoim zyciu, nie da sie zbyt wiele zrobic w godzine ;)

Gość kiedys w
internecie czytalam artykul ze jacyc tam naukowcy strali sie wyjasnic dlaczego im jestesmy strasi tym (subiektywnie) czas leci szybciej. tak samo jest z jazda dokądś. zauwazyliscie ze jadac do celu jedzie sie jakby dłuzej niz wracajac?

Gość 25 latka
z tą drogą rzeczywiście tak jets,zawsze jak gdzies jedziemy to droga powrotna wydaje sie krotsza..

Gość To straszne jest
Faktycznie ! To samo z filmem, jak ogladasz drugi raz to konczy sie blyskawicznie

Gość duszytka
zobaczysz jak przyśpieszy po 30 a po 40 to już pędzi..... :(

Gość 25 latka
wlaśnie tego sie obawiam:-o

Gość bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
autorko----witaj w klubie! ehhh.....kiedys to były czasy...... ma ktos może wehikuł czasu? tak tylko pytam......;)

Gość 25 latka
też poszukuje wehikulu czasu;)

Gość To straszne jest
Dzieki za artykul Jak po 30 i 40 itd Jest gorzej, to Ja nie wiem, bo wg mnie gorzej juz byc nie moze, tak zapierdala a Ja nawet sie nie obejrze ;)

JESZCZE DO TEGO GRUBA TAKA JESTEM:9 A KIEDY BYłAM SZCZUPLA W WIEKU 20LAT:(

Gość Camillla
własnie weszłam na ten wątek i... jakbym czytała o sobie :( Mam 26 lat , za 2 miesiace urodziny 27 :O i jestem w szoku ze tak to szybko leci :O Dosłownie przed chwilą miałam 20 lat czy 19 , 18, 17 , jeszcze przed chcwilą dosłownie , jakby to było miesiąc temu miałam 16 lat a teraz nagle ... 10 lat później :O PRZERAŻA MNIE TO! Mi teżtak strasznie szybko leci że aż nie mozliwe a nie chcę tego. a najgorsze jes to ze psychicznie (i z wygladu) dalej się czuję jakbym miała 18 lat... stanęłam w miejscu ale czas zapierdala

Gość 25 latka
czuję dokładnie to samo:-(

Gość To straszne jest
Tez stoje w miejscu, moj wyglad ocenia sie na nieletni, ludzie sa w szoku ze mam 26 lat, podswiadomie nie dopuszczam do siebie faktu, ze jestem juz dorosla, bo jak- jak nawet nie wiem kiedy do tego doszlo, tak czas zapierdziela

Gość To straszne jest
I fizycznie i mentalnie jestem za mloda na ten wiek, wlasnie w tym rzecz, przeraza mnie to ... Bo jak tak dalej pojdzie, to na wszystko bedzie za pozno, bo czas zapierdziela a Ja nie ide z nim bo nie nadazam

Gość 25 latka
także czuję,ze fizycznie,psychicznie nie dojrzalam do swojego wieku:-oMetryka bezlitosnie pokzuje moj wiek a psychika mowi co innego...