Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aas

BABY POTRAFIA BYC WREDE,...A w tym przypadku jej nie wyszłol

Polecane posty

Gość aas

Pozyczam kolezance sukienke..w rozmiarze 38..mowie jej ze jest i nie wiem czy jej dobra bedzie, a ona mowi, ze bedzie jej za duza.. ubiera prawie, ze ledwo sie zapina..jest jej dobra na styk.. i p co mi to gadała? ze niby bedzie jej zamała chciała mi dopiec? identyczny rozmiar jak moj..i po chuj to gadała..chciała udowodnic, ze niby chudsza, a wyszła na idiotke..nawey nic jej nie powiedziałam, szkoda słow..ale jak jej terz sie odwdzieczyc?zeby poczuła sie tak jak ja???????????????????? nojak?pomozcie?

Gość moze powiedz
ze wyglada w niej jak swinia na deskorolce z wykalaczką w pysku

Gość moze powiedz
albo :jesteś opieta jak slup na plakaty

Gość a może........................
napisz to po polskiemu

Gość aas
nie, a,e czemu baby sa akie wredne do siebie, ja nigdy bym jej tak nie powiedziała..płakac mi sie chce..a co lepsze, mam duze powodzenie u facetow, a kolezanki mi tak dogaduja..:(

Gość moze powiedz
no przeciez chcialas sie odwdzieczyć ,zostalo chyba tylko ją zaprosic na ciastka i patrzec jak sukienka pęka :D

Gość ratm
wredne sa kobiety dol siebie zawsze były!!!!!!!

Gość aas
jestem załamana..moja przyjaciołka wyjechała do stanow..jedyna normalna kobitka, a zostały same wredne:(

Gość ciasteczkooo noca
mysle ze to ty jestes wredna.. ona nic ci takiego nie powiedziała. nr 38 nierowny 38 jako duza kobieta powinnas to wiedziec. Zatem ona rzekla ze moze jej odstawiac widac mierzyla juz gdzies 38 i wie. kompleksy to ty masz. i nie wiem co jej sie chesz odgryzac jak i ty i ona tak samo ciasno miescie sie w tej samej sukience:) czy baby sa wredbe? tak, z zazdrosci tez A. dała mi sie we znaki I beta lat 36 z oriflame. A zatem wiek a ja mloda a one strae;) i tak to wyszło. obie zaptrzone na luskus siebie warte i maja takie same priorytety Ponadto jak widze ze jaksas z siebie Bog wie co robi boginie a zwykla dziplcha to warto rzec jej do słuchu:)

Gość AAS
SORKI, ALE JA JESTEM łADNA A ONA,ZA WSZELKA CENIE CHCE Mi udowdni, z ejest chudzsza..a piekno nie zalezy od wagi.., a waze od nie tylko 4 kg wiecej

Gość AAS
i nie mam kompleksow, ale jak bliska, kolezanka, takie głupie teksty wali o mnie cholera bierze.

Gość aas
ona wcale nie jst duzo chudsza od emnie

Gość aas
Jezu ja rycze:(

Gość aas
wiecie co shcudne, tak i jej wtedy powiem to samo co wy na to? pozycze od niej sukeninke?i zapytam..masz mniejsza, bo ta bedzie mi za duza?? macie jakies inne pomysły;??

Gość aas
jaj jej sie odwdzieczyc?

Gość aas
JAK JEJ SIE ODWDZIECZYC????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość ssssssssssssssswsdws
kobitrki jak byscie takiej kolezance odwdzieczyły

Gość ssssssssssssssswsdws
no jak!!!!!!!!!!!!!?

Gość aas
doradzcie!!!!!!!!!1111

Gość aas
a co ma wiek do rzeczy?

Gość dqeddqq
ale ta autorka jest wredna!!! nic dziwnego że spodziewa się wredności u innych! sama mówi koleżance że może sukienka nie będzie pasowała, tamta na oko stwierdza że może będzie za duża (PRZECIEŻ TO SĄ OBIEKTYWNE, ZWYCZAJNE UWAGI, nie związane z tym jakie są dziewczyny, bo to jakie obie są, przecież widać na oko), okazuje się że sukienka jest OK, nawet może przyciasna żeby tu się doszukiwać czyjejś złej woli, to samemu trzeba mieć coś z deklem nie tak!

Gość krewetka123
jestes PUSTAKIEM !!!!!

Gość jeśli ci dopiekła
to zxnaczy , że chciała byc złośliwa, jeśli chciała być złośliwa to znaczy, ze czego ci zazdrości więc powinnas się cieszyc, że uważa Cie za lepsza....

Gość aas
tylko, ze ona ma identyczny rozmiar jak , ja to jaj jej mowiłam , moze bedzie za duza??nie mowiła, ze mała bedzie a ona powiedziałą, tak bedzie za duza