Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anita2121

dretwienie rąk... czemu tak sie dzieje?

Polecane posty

Mojemu chlopakowi ostatnio dretwieja rece, zupelnie bez powodu, nie z powodu jakiegos odgniecenia czy scisniecia reki tylko tak po prostu, lezy sobie i czuje ze ma zdretwiale rece. Podobno chodzi tu o krazenie krwi, jesli ktos tak mial, prosze odpowiedzcie na ten topik. Pozdrawiam

Gość misia k
moje kumpeli drętwiały ręce a do tego szybko się męczyła, poszła do lekarza i okazało się, że ma niedomykalność zastawki czy coś to nic groźnego kazali jej brać MAGNE- B6 pomogło ale proponuje żeby chłopak jednak poszedł do lekarza z takimi sprawami nie ma żartów

Gość misia k
moje kumpeli drętwiały ręce a do tego szybko się męczyła, poszła do lekarza i okazało się, że ma niedomykalność zastawki czy coś to nic groźnego kazali jej brać MAGNE- B6 pomogło ale proponuje żeby chłopak jednak poszedł do lekarza z takimi sprawami nie ma żartów

Gość lilianka27
miałam tak z rekami,a później przeszło mi na nogę.najpierw wieczorami jak już leżałam później rano lub w nocy mnie to budziło.ostatnio zdrętwiała mi noga na dobre i okazało sie,ze to ucisk z kręgosłupa.radzę szybko udać sie do lekarza!

zazwyczaj czujemy mrowienie lub drętwienie w kończynach, zarówno w rękach jak i w nogach kiedy w naszym organiżmie brakuje magnezu. Często też przy niedoborze Mg drgają nam powieki. Radzę wyprawić faceta do lekarza na podstawowe badania krwi:) Lekarz sprawdzi poziom magnezu w organiźmie, jeśli to tylko niedobór pierwiastka przepisze pewno Mg w tabletkach. Ja tak miałam, a do tego robiło mi się słąbo, kręciło w głowie,mdlałam. Teraz przyjmuję zestaw minerałów, w których prym wiedzie Mg i jest ok:) pozdrawiam

po tym co przeczytalam widze ze ma takie problemy przez prace, pracuje praktycznie po 12 godzin przez caly tydzien, ostatnio skarzyl sie na bole glowy i zawroty, myslalam ze to przez upaly ale to dretwienei mnie zastanowilo, dziekuje za wasze wypowiedzi, wygonie go do lekarza natychmiast !! ;) pozdrowionka

kup jemu magnez rozpuszcalny i niech go pije bo jakismczasie powinno wszystko wrocic do normy

ja mialam czesto skurcze w nogach ale takie bolesne i zaczelam zamaist kawy pic capuccino z magnezem i naprawde to mi pomoglo!!