Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaho

Biore się za siebie ostro!!

Polecane posty

dobre na nagły głod jest jajko, niesamowicie zapycha. Poza tym dużo wody, może jakieś jabłko albo jogurt. Mi jak się wieczorem bardzo chce jeść to poprostu kłade się spać :P

kurde dużo tego czytania hehehe...ja chyba nie usnelabym jakbym byla glodna tak bardzo,bardzo:P ile dziewczyny wazycie? najlepiej u mnie to to,że ja odchudzam się ale wagi nie posiadam hehehe..musze sobie w koncu jakaś zakupić:) ale wazylam się z poł tora mieśaiaca temu iwazylam 65kg...nie sądze bym przytyla więc tej wagi się trzymam...waże 65 i mam 161 mc..a wy jak tam?:)

Hitomi lara bardzo mądry artykul. Myślę, że dość wiarygodny. Sama sporo się dowiedziałam.

Tp już wiem dlaczego kolega mowił mi kiedyś ,że gdy będe biegać i potem zjadać ryż bialy..będe mieć super ciałko..:)) no coś w tym jest..dzięki za artykuł:*

Gość Jaho
Grzeszyłam i jutro tez zgrzesze rhh

Cześc wszystkim;) ...ja trzymam się jakoś..wczoraj zasiedzialam się na netku i nie ćwiczylam już bo pożno bylo..wypilam sobie polowę kubeczka kefirku i zjadlam plasterek serka topionego..bo strasznie mnie ssało...ale nie sądzę by to jakaś tragedia byla...a może była? sama nie wiem...teraz jestem po kawie..i nic poza tym...poki co nie jestem jeszcze glodna..ale zrobię sobie k 14 jajecznice z dwoch jajek..i nic do tego..zero chleba dziś..Jaho..czemu mowisz,że jutro też zgrzeszysz? nie zalezy Ci już by schudnać? dziewczyny jak wam idzie ?

Gość Jaho
Jutro mam urodziny. Impreza w ogrodzie,ciasta,grill

No to chyba zrozumiałe....:) wszystkiego najlepszego bo nie wiem czy jutro tu wejde..także jak coś to skladam zyczenia...a ja po jajecznicy jestem tylko...teraz zjadlam sobie deserik..mial 120kal więc nie duzo,pozniej zjem może sobie salatkę z pomidorka,rzodkiewki i ogorka,a wieczorkiem czeka na mnie kefirekz polowę kubeczka..i starczy;] więc dziś zjadlam k 500 kal :)może trochę więcej ,nie wiem..nie licze jakoś strasznie kalorii ,więc tak licze na oko ;) teraz wodę pije..nic nie dzieje się na tym topiku..co z wami? ja wlasnie usiadlam przed komp i nudy wielkie...

Gość hitomi_lara
a ja zaraz ide sie obzerac.. ;( po pierwsze mam dola po drugie koniec roku :D wiem ze jest pozno i zazwyczaj nic nie jem po 18.. no ale juz trudno sie mowi:P

Gość Jaho
Dziekuje za życzenia:)

Gość hitomi_lara
Jaho---> jeszcze nie jest za pozno hehe :p wszystkiego najlepszego, nie tylko w dniu urodzin tylko przez caly rok!:D ;)

Gość Jaho
Dziękuję:). Powiem wam ,ze obzarałam sie wczoraj jak swinia. Ciasta, chipsy, czekolady, pizza przytyłam z 3 kilo

Gość hitomi_lara
puk puk, dziewczeta zyjecie?? chyba sie nie obzeracie zbytnio?:>:P

Gość Jaho
Witam witam. Ja ostatnio miałam cały weekend wolny od zasad diety. Ale za to mam dla siebie super wiadomość. Na mojej wadze waze 77 kg,ale byłam wczoraj u koleżanki ,a ona miała taką nową dokładną wage i waże na niej 75:). A jak tam idzie dieta wasza?

Gość Jaho
Wszystkie na wakacjach?

Gość hitomi_lara
no ja poki co schudlam 2 kg... ale sama nie wiem ile dokladnie waze.. Jedna waga pokazywala mi 58 i na niej teraz widnieje dumnie 55... A na drugiej wazylam wczesniej 55 i teraz waze 53... jednak niestety podobno obie wagi zanizaja... Przydaloby sie zwazyc u lekarza.. Ale troche sie boje... Bo jak mi pokaze 60kg.. to sie chyba utopie w rzece.. Żyjcie dziewczeta!!!

Gość Jaho
Własnei zjadłam na śniadanie spaghetti :(. Zaraz sobie idę zrobić okłady na cellulit. A jak wam idzie?

Gość Jaho
Biorę sie za siebie ostro. Tak tak powtarzam to sobie od 2 tygodni i co?? Nie schudłam ,ani nie straciłam cm w pasie. To okropne. Mam teraz motywacje . Mam wakacje . Całe 2 miesiące ,żeby schudnąć a wracając we wrześniu do szkoły zorbie super show i wszystkim opadną szczęki. Przestaje się w końcu obżerać i intensywniej będę ćwiczyła . SCHUDNĘ SCHUDNE

Gość hitomi_lara
chyba topik umiera smiercia naturalna:(

Gość kopnieci jestescie
jesli tak walczysz a ci sie nie udaje znaczy ze za bardzo drastycznie podchodzisz do tego!!!!!!!!!!!!!organizm się buntuje! ja kiedys prez pół roku intensywnie cwiczyłam chodziłam codziennie na siłownie staralam sie mniej jesc...ale waga spadłam przez kilka miesiecy tylko o 1 kilo! a to prawie nic!!!!!!!!!!!!!! teraz dopiero przez 2 miesiace schudłam ok 6 kilo... jak to zrobiłam? długie energiczne spacery, cwiczenia w domu, modyfikacja diety do 16 jem co chcę potem juz tylko zdrowe rzeczy... jak sie za bardzo chce to tez nie wychodzi to!!!!!!!!!!

Gość Jaho
A ja myslę,że silna chęc bardzo pomaga

Gość Jaho
Temat umarł,ale moja dieta nie i nadal będę tu pisała,a co

Gość fgdfgdg
bosz! cwiczcie! jedzczie normalnie. noscie obcasy i bedzie ok:)

Gość Jaho
Ja ćwiczę i jem po prostu mniej

Gość Jaho
Przeniosłam sie do innego topicu ,ale tu tez bede zaglądać

Gość hitomi_lara
Jaho---> do jakiego?