Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

W WLOSY WYPADAJA I WYPADAJA

Polecane posty

wiem ze juz kiedys pisalam o tym ale minal miesiac a mi nadal okropnie wypadaja. biore feminatal n. nadal karmie piersia a chcialabym zaczac brac merc specia nie wiecie czy mozna to brac jak sie karmi. mala ma 4 miesiace. a i zrobilo mi sie cudowne zakole. zalamana jestem. jak ja wygladam!!!!

mi tez po ciazy wlosy strasznie wypadaly mialam tez piekne zakola ale okolo 10 miesiecy po porodzie wszystko zaczelo wracac do normy wlosy zaczely odrastac i dzisiaj znowu mam swoja czuprynke

Mam ten sam problem. Włosy wypadają do 10 m_ca!!!...to ja do tego czasu bede łysa. Tak mi lecą że aż mnie to przeraża jestem 5,5 m-ca po porodzie. Nie karmię już piersią więc mogę łykać jakieś tabletki. Kupiłam revalid..podobno skuteczny i szampon vichy wzmacniający. Ale słyszałam że to co ma wypaść to wypadnie beż względu na to czy bierze sie coś czy nie. Ja już nie mogę tego znieść wszędzie gdzie sie nie rusze zostawiam swoje włosy ....Straszne

Gość jesscica.
Ponoc włosy nie wypadaja dopóki sie karmi...a potam juz lecą.. :-0 Nie wiem ile w tym prawde...jak tak to bede karmic do konca zycia. ;-)

ojej do 10 miesiaca to ja nic juz nie bede miala. co do karmienia to to ie jest prawda bo ja karmie. tu podobno chodzi o hormony. no nic ...trzeba byc cierpliwym. pozdrawiam wszystkie lysiejace.

nie martw się dziunka, wypadną wszystkie i kupiz sobie piękną i lśniącą perukę. Od czasu do czasu przepierzesz z pieluchami dzieciaka i będzie git. Niestety ale bachor zabiera nie tylko najlepsze życie ale i urodę. Przestań karmić darmozjada.

ja się spotkałam z takim preparatem jak Vitapil - podobno nie tylko dostarcza składników włosom ale jeszcze wspomaga ukrwienie cebulek włosowych co ma zapobiegać wypadaniu do kupienia w aptece (chyba ok 30 zł za 60 tabsów ale głowy nie dam) nie wiem czy można brać w czasie ciąży i karmienia więc trzeba skonsultować z lekarzem

kobietki nie chce was wprowadzac w blad mi wypadaly do dziesiatego miesiaca po porodzie wlosy byly wszedzie kilka razy dziennie zbieralam je mopem koszmar witaminy pozeralam itd...ale zobaczylam poprawe mniej wlosow na podlodze i takie krotkie wloski jak u dziecka w miejscach zakoli a wypadanie wlosow to indywdualna sprawa i co ma wypasc to wypadnie pozdrawiam🌼

mi po 4 miesiacach od porodu tez strasznie wlosy wypadaly, uzywalam juz chyba wszystkiego. Pomogl mi szampon REDICAL, ale nie wiem czy mozna go stosowac w trakcie karmienia.

do ufliczka.......sluchaj durniejszej wypowiedzi od twojej to chyba nigdy nie czytalam. nigdy nie nazwalabym ani swojego ani czyjegos dziecka darmmozjadem. BO TO DZIECKO!!!ale widze ze ty nie wiesz co to znaczy....i chyba dobra z ciebie matka nie bedzie skoro takie rzeczy wypisujesz. wam dziewczynki dziekuje za wypowiedzi. narazie uzywamm szamponu i maseczki radical.

i jeszce jedno dziecko nie odbiera zadnego lepszego zycia. bynajmniej mi!!teraz dopiero zaczal sie najwspanialszy etap w moim zyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale ty na cos takiego zwyczajnie nie zaslugujesz. prawda dziewczyny?

Gość tylko widzisz nie każdy się
cieszy z tego powodu bo dziecko nie zawsze pojawia się w odpowiednim momencie. wystarczy poczytać kilka wypowiedzi ufliczka żeby wiedzieć, ze w jej przypadku tak było. gdyby mnie tabsy zawiodły, też byłabym wściekła na cały świat.. ale szkoda, że nie chcąc tego dziecka ufliczek po prostu nie poddała się aborcji. to mnie bardzo dziwi. nie odda po urodzeniu, bo nie (taka sytuacja, zresztą kto oddaje.. ułamek procenta), więc lepiej by było dla niej jakby ciążę przerwała... mam nadzieję że się tu wypowie eszcze w tym kontekście

za aborcja nie jestem ale jesli ktos nie chce dziecka to w kazdej chwili moze je oddac jakiejs rodzinie ktora bardzo by chciala malenstwo. uwazam ze to najlepsze wyjcie w takiej sytuacji. dziecko ma i zycie i milosc.

Gość tylko widzisz nie każdy się
wszyscy są szczęśliwi z wyjątkiem tej kobiety. dlaczego ona ma byc ofiarą w tej sytuacji? nie jesteśmy inkubatorami i mamy wolny jakby nie było wybór. dlatego dziwi mnie jej postawa bardzo.. bluzga na to swoje dziecko jakby ono sie na siłe pchało na swiat - ona jest dorosła i podejmuje decyzje

masz racje nie jestesmy robotami. kazdy ma prawo czasem byc zly nawet na swoje dziecko bo wiadomo zmeczenie zle samopoczucie itp robi swoje. jestesmy zwyklymi ludzmi. ale od tej dziewczyny bije taki chlod do dziecka. zobacz ja pisalam o wypadajacych wlosach a nie o tym ze to przez dziecko...a ona temat naprowadzila na taki tor. rozumiesz? ja nie obwiniam za to dziecko. owszem ciaza spowodowala to ze lysieje ale nie zamienilabym tej sytuacji...wole miec dziecko i lysine niz piekne wlosy a brak dziecka