Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafomanka

Fajny temat na uczuciowym - Kolor twojego imienia

Polecane posty

Gość fajny fajny
:-) mój kolor to różowo-fioletowy :-) róz lubie filet nie bardzo

Gość Uprzejma
mój też niebieski 🌼 ulubiony przy okazji :)

Gość Lusia M.
No FAAAJNY :) Sporo się dowiedziałam :D I wieeele się zgadza :D

Wklejam z uczuciowego: - Adam - niebieski (głęboka barwa) - Agnieszka - niebieski - Aleksandra - głęboki granat ze złotym pyłem - Alicja - niebieski z odrobiną żółtego - Alina - niebieski z odrobiną bieli - Andrzej - niebieskie wpadające w granat - Aneta - biało-granatowy - Anna - zielono-żółty - Artur - granatowy z czerwonymi drobinkami - Barbara - żółto-czekoladowy - Bartosz - żółto-brązowy - Beata - pomarańczowo-brązowe - Damian - piaskowy - Daniel - miodowy - Danuta - żółto-zielony - Dariusz - kolor mlecznej czekolady - Diana - bursztynowo-złote - Dominik - złocisty (jak miód) - Dominika - kremowy z czekoladowymi drobinkami - Dorota - czerwony - Edward - granatowy z czerwonymi drobinkami - Edwarda - niebieski z czerwonymi drobinkami - Edyta - niebiesko-żółty - Elżbieta - niebieski z drobinkami barwy kawy - Ewa - fioletowy wpadający we wrzos - Grzegorz - granatowo-brązowy - Halszka - Halina - fioletowo-różowe - Halszka - Helena - fioletowo-żółte - Henryk - stalowo-szare - Ilona - biało-zielony - Iwona - biały z zielonym, kwiat - biała lilia - Izabela - biało-fioletowe z odrobiną zieleni (mocne imię dla mocnej kobiety) - Jacek - żółto-czarny - Janusz - zielono-fioletowy - Jerzy - czarno-granatowy z odrobiną czerwieni - Joanna - biały z drobinkami barwy kawy i ecru - Jolanta - miodowy (gęsta barwa podobna do barwy bursztynu) - Justyna - fioletowe - Kamil - czerwony - Karolina – czerwony - Katarzyna - czerwony - Kinga - czerwony - Klaudia - czerwone wpadające w purpurę - Krzysztof - ciepły fiolet (mieszanina brudnego różu z fioletem) - Ksenia - czerwono-biały z żółtymi drobinkami - Lidia - ciemna zieleń z czekoladowymi drobinkami i złotym pyłem - Lucyna - zielono-fioletowe - Magdalena - niebiesko-biały - Maja - niebiesko-żółte - Marcin - zielono-czerwone - Marek - granatowy - Maria - niebieski (piękna, głęboka barwa) - Mariola - niebiesko-czerwone, z żółtymi drobinkami - Mariusz - rozjaśniony granat z czerwonymi drobinkami - Martyna - niebieski z czerwonymi drobinkami - Mateusz - granatowo-czarny z czerwonymi drobinkami - Monika - niebieski z czerwonymi drobinkami - Natalia - zielony (soczysta zieleń) - Patrycja - kremowy z czerwonymi i granatowymi drobinkami - Paulina - fioletowo-różowy (zgaszony, stonowany) - Paweł - żółto-brązowe - Piotr – czerwony - Radosław - fioletowo-czerwony - Rafał - fioletowo-różowy - Róża - liliowy, wpadający w fiolet - Sandra - czekoladowo-żółty (kojarzy sie z advokatem z czekoladową posypką) - Sławomir - granatowo-czerwony - Stanisław - żółty z czarnymi drobinkami - Stefan - żółty z czarnymi drobinkami - Sylwia - ciemny żółty z odrobiną zieleni - Szczepan - Czerwono-czarny - Tomasz - zielony - Urszula - fioletowo-różowy (dość chłodny, zgaszony) - Violetta - fioletowe - Wojtek - zielono-brązowy - Żaneta - żółto-czekoladowy

Gość bez sensu głupie
mojego imienia nie ma... :/

Gość ODMIENIAM
glupi temat, moje imie oznacza kolory jakich nie lubie, i nie mam w szafie nic z tych kolorow. to jakas baja!

BUAHAHAHA, smieszna jestes, ODMIENIAM. Twoje imie nie oznacza kolorow, jest jedynie danej barwy. I kto ci mowi, ze MUSISZ lubic ten kolor albo miec w szafie takie ciuchy? A temat fajny :D

Gość ODMIENIAM
jasne, smieszna jestem bo mam inne zdanie niz Ty.. kazdy kto sie z Toba nie zgadza jest smieszny? odrazu musisz go obrazac?

Smieszny jest ten, kto NIE MYSLI. Zdanie mozna miec wlasne, ale nie zwalnia to z myslenia :) Nawet ciebie. Dziewczyny, wyluzujcie. Czy ktos kaze wam w to wierzyc? Wszystko bierzecie tak "na powaznie"?

Gość ale po kiego
powielasz topici? jak kogos zaintersuje to sam znajdzie na uczuciowym. tu sie sukienkami, zaproszeniami chwali ;)

A powiedz mi, dlaczego wszyscy tutaj prosza o porady, skoro i tak wszystko mozna znalezc w necie?

Gość ale po kiego
bo do tego forum sluzy ;)