Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lou-Lou

Przyjęcie weselne - Szwedzki stół zamiast tradycyjnego - porażka!!!

Polecane posty

W sobotę bawiliśmy sie na weselu mojej przyjaciółki i wszystko byłoby wspaniale, gdyby nie pomysł ze szwedzkim stołem. Ja jako gość stanowczo odradzam! Nikomu nie przypadło to do gustu, gdyż robiło się zbyt wielkie zamieszanie z gośćmi plączącymi się z talerzykami w dłoni. Dodam, że było to wesele na ok. 100 osób, więc mozna sobie tylko wyobrazić, co się działo...

Nie hehe Stoły owszem były i krzesła też, ale na stołach była tylko wódka i popitka a po całą resztę trzeba było biegać na koniec sali i sobie nakładać. w sumie to trochę źle się wyraziłam. Był bufet szwedzki! Sorki:)

wg mnie kicha :O wesele to jednak wesele i bez sensu organizacyjnie - skoro były normalne stoły dla gości to czemu na nich żarcia nie poustawiać? pewnie ten dodatkowy szwedzki stół zabierał miejsce na sali i był dla gości uciążliwy. dziwny pomysł :O ciekawe jak na to wpadli? :D

Myślę, że wynikało to trochę z oszczędności...:( Tego jedzenia nie było na tyle aby porozstawiać aż na 4 długich stołach:( Urozmaicenie było, owszem, ale wszystkiego po troszeczkę:(

W sobotę byłam na weselu u przyjaciółki :-) a w piątek już jej tyłek na pół Polski obrabiam

Skoro to jest topik o weselach, to pragnę ostrzec kogoś, kto chce zorganizować u siebie bufet szwedzki i tyle! O jakim obrabianiu tyłka piszesz, nie rozumiem???

jakoś tak głupio bym się czuła, gdyby moja PRZYJACIÓŁKA kilka dni po moim weselu opowiadała jak to beznadziejnie weselników ugościłam