Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfdjhgkfjhg

afobam/xanax czy lecza?

Polecane posty

Gość hfdjhgkfjhg

mam nerwice lekowa mi pomaga afobam biore go kiedy mam napady leku z xanaxsem mialam zle doswiaczenie wiec nigdy go nie wezme

Gość hfdjhgkfjhg
wlasnie mi lekarz zaproponował xanax zamiast afobamu afobam sobie chwale a co sie działo po xanaxie?bo to rzekomo to samo? mozesz napisac jak długo bierzesz i jakie dawki? tez cierpie na nerwice lekowa juz 8 lat:(

po xanaxsie bardzo zile sie czulam psychicznie leki nasilaly sie bylam zamroczona nie moglam normalnie funkcjonowac czulam ciagly niepokuj zmienilam lekarza poprosilam o zmiane leku i otrzymalam afobam biore go juz od 2 lat ale tylko wtedy kiedy mam napady leku o poakowanie 30 sztuk 0,25mg starcza mi obecnie na ponad 2 miesiace przy braniu xanaxu nie moglam sama wyjsc z domu

ja mam problem od 6 lat bralam rozne leki skutki uboczne byly czasami nie do zniesienia afobam jest dla mnie lekiem jakiego potrzebowalam moge normalnie funkcjonowac

Gość hfdjhgkfjhg
lekarz zaproponował mi ta zmiane-mam recepte-wykupie jedn okak zobacze co sie bedzie działo-w sumie to ta sama substancja nie boisz sie uzaleznienia? w sumie ja male dawki bralam przez blisko 5 lat-pozniej mialam 2 lata przerwy i teraz wszystko wrocilo obecnie biore max 0,25 -3 x dziennie

Gość hfdjhgkfjhg
generalnie to chcialabym nie brac ani afobamu ,ani xanaxu ani zadnego go..a i dobrze sie czuc:( a jakie leki testowaals jeszcze? ja coaxil,efectin er,seroxat---ale bez efektow zadnych a nie myslałas o psychoterapii??

Gość hfdjhgkfjhg
ale zasypuje pytaniami:) leczysz sie u psychiatry czy rodzinnego?

moklar tranxene i wiele innych po ktorych bylo zle jak ci pisalam biore tylko jak mam leki biore 3 dni 2 razy po jednej i odstawiam wiem ze te wszystkie leki uzalezniaja dlatego biore kiedy naprawde musze

Gość hfdjhgkfjhg
podam Ci maila justalala@tlen.pl