Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam malych rozdarciuszkow-

zloszcze sie na swoje 1 miesieczne dziecko - zle mi z tym

Polecane posty

Gość do mam malych rozdarciuszkow-

wiem ze ta mala kruszynka nie jest niczemu winna, zle mi bo czasem mam jej dosc, jestem na nia zla dzidzia caly czas placze,- doslownie caly czas- lekarz powiedzial ze to kolka, musze nosic ja na rekach... boli ja brzusek, tak mi jej szkoda... dzis np zezloscilam sie na chwile - bo potem wytlumaczylam sobie ze to dzieciatko nic winne nie jest- bo staralam siepo karmieniu wziac ja do pionu a ona tak sie rzucala i prezyla ze nie dalam rady potem zwymiotowala kilka razy bo jej sie nie odbilo... winilam ja za to ze ja chce dla nij dobrze a ona mi utrudnia, jestem zla matka.. czuje sie strasznie

Gość ala ale
powinnas poprosic kogoś z rodziny żeby czasem zajął się dzieckiem. Choć na godzinę dziennie, żebyś mogła wyjść z domu, odetchnąć. Z czasem to minie.

Gość masz problem
ale wszystkie go mamy...ze zmęczenia.A jak jeszcze dojdą do tego nieprzespane noce.....Na szczęście to mija;)Pociesz się tym że takie małe dziecko jeszcze niewiele rozumie i nie ma ci tego za złe że się na niego wkurzyłaś.Potem może być gorzej bo je poprostu przestraszysz...Głowa do góry i byle do 3 miesiąca życia

Gość ula-misiula
to normalne, ja tez przez to przechodzilam. Trzeba przeczekać. Bedzie dobrze, zobaczysz. Na kolki polecam węglan wapnia, mozesz zapytac sie pediatry. moj mial potworne kolki, spal 2 godz na dobe, a reszta to placz. ten prozszek mu pomógl. Jest to normalny skladnik mleka humana. mozna kupic osobno, ale chyba tylko na recepte. nam pomoglo, a nic innego nie dzialalo, probowalismy herbatki koperkowe, espumisan itp.