Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa panna mloda

najpierw fryzjer a pozniej malowanie???

Polecane posty

Gość nowa panna mloda

co najlepiej zrobic wczesniej - wizyta u fryzjera czy makijarz??

no jasne ze fryzjer,pprzeciez jak bedziesz sie czesala to bede cie pryskac lakierami i innymi chemikalami,myc glowe itp.Wiec zdecydowanie fryzjer a potem makijaz,(ja tak mam ustaiwone,ze najpierw ide do fryzjre a potem do makijazu)

Gość nieee no co ty
qrna a ja odwrotnie moja maakijażystka się uwziela twierdzi że makijaż na bank nie spłynie, a grzywka będzie dla niej utrudnieniem,jak mi cos splynie to pożaluje

Gość do nieee no co ty
zmień to. dobrze radzę. ja tez miałam najpierw makijażystkę a potem fryzjera. koszmar jakiś i trauma w dniu ślubu :P A było to tak. Za namową makijażystki najpierw poszłam do niej. Podobne argumenty do Twojej miała: a to grzywka będzie jej przeszkadzać, a to jakies pasmo włosów i inne różne głupstwa. Skończyło się to tak że fryzjerka starała się jak mogła zasłaniała mi twarz tą prześwitującą maską no ale niestety... Makijaż się zminił 'troszkę' potem zaczęłam ryczeć (wiadomo ślub=nerwy) no i nie chce mówić jak mój makijaż wyglądał. Poprawiła mi go siostra jakos wyszło ale i tak... Dobrze radzę zmień kolejność i nie słuchać rad makijażystki to Twój dzień czy jej? To Tobie ma być miło czy jej? Grzywka nie pwinna byc jej straszna :)

Gość lalalalalalalalalalalala
a ja najpierw mialam makijaz a pozniej ta sama osoba zrobila mi fryzure i bylo OK!!

Gość nieee no co ty
no mówię wam jakaś pojebena ta makijażystka za nic nie chce sie zgodzić na zmianę kolejności ale ja mama przed slubem zdjęcia i potem mi zostanie ook. 2 h czasu, wiec jak coś będzie nie tak to będzie mi ten makijaż od nowa robiła