Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolciaaaa

Jak samemu przekłuć wargę?

Polecane posty

Gość ladacznica z marchewka
hellishbloodystorm ...daj sobie spokoj, dziecie bedzie pieknie potem wygladac z pokrzywiona geba :o

Generalnie to ja sobie sama robiłam kolczyki w uszach ...w wardze bym sie bała..ale tylko mówie że jest to możliwe..najlepiej jak ktoś jej zrobi za free jakaś kumpela lub coś takiego..chyba że potrafi sama to niech robi;]

Lolciaaaa => Odezwij się do mnie na gg a uwagami beznadziejnymi sie nie przejmuj

kawa..ja sobie zrobilam w sumie z 15 w uszach ale uszy to nie warga :o

Kawa - ja nie twierdze, ze nie mozna samemu przekuc. mozna, oczywiscei, ale do tego trzeba troche pomyslunku miska - acha, ty nie jestes beznadziejna i dlatego nie znizysz sie do poziomu wypowiedzenia sie na forum?

a język..? też nie jest prostą sprawą a znam ludzi którym robili znajomi Jasne że lepiej iść do kosmetyczki, ale jak ktoś nie ma kasy lub ma kogoś kto potrafi robić to nie widzę problemu

kawa - czy do kosmetyczki...zalezy :) sa ludzie ktorzy sie amatorsko tym zajmuja i ok, niech robia, ale nie dalabym zrobic byle komu przebicia - kto nie ma pojecia

wlsnie kawa..jesli ktos ma pojecie o tym jako gowniara w nosie sobie tez robilam ale teraz za duzo rozumu mam na takie glupoty inne robilam w salonie

Gość teee LOLKAAAA a może se
zrób takiego babola na czole -fajnie będzie :O -nie cierpie lasek z takim żelastwem-moja przekłute ma tylko uszy istyka

chrząstka mi sie strasznie podoba :) Kiedyś myślalam o pępku ale już chyba wyrosłam z tego :) z kolczyka pod ustami też już wyrosłam i to dawno..ale nie żałuję..bo był śliczny

Gość Lolciaaaa
uszy tez przekłuwałam sobie sama. a gdzie sa nerwy, jak ktoś wspomniał, nie wiem.

Gość Lolciaaaa
-nie cierpie lasek z takim żelastwem---> nie musisz. nie robie tego dla Ciebie. nie interesuj sie!

miska - szkoda, mialam nadzieje na jakas riposte chociaz, a tu nici :O lolciaaa - wiesz, po pierwsze to okolica ust jest najbardziej unerwiona z twarzy (wlasnie dlatego dzieci biora wszystko do buzi, jak poznaja) jak chcesz, zeby ci kolezanka robila, daj je rekawiczki lateksowe (apteka), zdezynfekuj, znieczul i jazda.

hellishbloodystorm => Hehe :) Co to napisalam nei tyczyło sie do Ciebie nic ublizajacego a tak pewnei to zrozumialas/es ?:P

miska - nie ublizylas :), ale zapraszam do dyskusji \"Odezwij się do mnie na gg a uwagami beznadziejnymi sie nie przejmuj\" brzmi dwuznacznie, mozna roznie interpretowac ;)

Gość Lolciaaaa
temat uważam za zamknięty : D wszyscy mówią co innego : D nie wiele pomagacie ; ) chociaż pare osob oszem :* dzieki.

wiesz, jak widze kogos, kto pisze \"chyba jestes glupia i tylko sobie zaszkodzic mozesz\" to o czyms to swiadczy czy ja jestem glupsza niz madrzejsza? a w jakiej proporcji? :D:D:D:D:D:D dobra zmykam na godzinke, potem wroce. bojcie sie :D:D:D:D:D:D:D:D:D

hellishbloodystorm => Nom różnie to bywa ale nei jest tajemnica to ze na kafeterii duzo osob pisze z byle jakich nickow lub tylko by poublizac posmiacsie itd a tu przewaznie autorzy tematow zakladaja je po rady a nie byle co prawda ?:)

Gość Sylwiaaaa
Strasznie drogo! 50 zl -rzeczywiście. Zrezygnuj z kosmetyku albo innej pierdoly i bedziesz miala na kolczyk w wardze...

Gość AnetSa
ja sobie sama zrobilam kolczyk w wardze teraz odradzalabym ci tego ale decyzja nalezy oczywiscie od ciebie. Generalnie nie bolalo wybralam tylko miejsce i przebilam igla 12 oczywiscie z apteki najlepiej kup sobie igle z rozowa koncowka=-)) Wyglada fajnie ale ma to jednak swoje wady: - chyba przedewszystkim to nie mozna zbytnio mowic bo boli -warga jest spuchnieta i przeszkadza w jedzeniu - no i po 3 nie radze sie wtedy calowac bo to boli i przeszkadza lub tez dlatego ze np tak jak u mnie kolczyk zostal zjedzony hehe:) pozdrawiam;**

Gość PAULA_ATENY
nie ma powikłań żadnych,ja se sama zrobiłam juz dawno w wardze,a ostatnio w pępku.. wystarczy,że zamrozisz se kostką lodu i przekłujesz igłą,nie poczujesz wielkiego bólu... lepiej jest samemu robic niz isc do kosmetyczki,albo co... mój kolczyk w wardze ładnie sie zagoił i jest spoko...dziwie sie właścicielce tego tematu,że jeszcze se nie zrobiła,to poprostu trzeba sie odważyc,a to z tymi ze nerw albo jakas żyłke można przekłuc to bzdura pozdr.

Gość czarneskrzydla777
ja tez sobie sama przekluwalam i zyje ;p zadne zakazenie ani tym podobne historie mnie nie spotkaly... ;p

Gość Ruzia hehehe
Ej stara ruszaj dupe i trzaskaj kolczyk ja długo zabirałam sie do tego i zrobiłam dziś na przewie w szkle mam go od jakiś 20 min ból? niewielki igła ? można sie bać bo 2.0.. ale można mniejszą ja wole wieksze wenflony nie ma problemu z przepchaniem klczyka. samo przbeicie to nic musisz jeszcze wsadzić klczyk wiec nie ciesz sie tak co do nerwów w kącikach znajduje sie nerw który powoduje paraliż połowy twarzy możesz dostać miażdżacy w pięknym wypadku bedziesz karmiona tylko przez rurke odmierz ja zrobiłam to linijką moja kuzynka pracuje w pircingu 2 mm choćby liniją i pamietaj że co milimetr jest ner potem nie ma i znowu dlatego na środku brody wychodzi punkt nie unerwiony zbytnio. :)