Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolciaaaa

Jak samemu przekłuć wargę?

Polecane posty

Gość sexi lala
niektóre z was mają stracha ja jakoś sama se zrobiłam kolczyk i mi nic sie nie stało a jak macie stracha w gaciach to po co za to sie zabierać i komentować

Gość Inna117
Ja też sama sobie przebiłam warge i język i jakoś nic mi sie nie stało, kloczyki te noszę już prawie 2 lata i nic... Wystarczy tylko dobrze zdezynfekować kolczyk i igłę, a później to już tylko lajt...

Gość Monia ; )
Ja sobie sama przekułam ... To nie był pewnie dobry pomysł ale miałam meeega doła i chciałam zrobic coś szalonego Pomysł przyszedł mi do głowy tak od o ..Przebijałam sobie wargę zwykłą igłą do szycia trwało to trochę długo bo igła była cienka i trudno potem miałam z włozeniem kolczyka , ale nic nie bolało.. nawet mało krwi było . A co do opuchlizny to miałam wargę spuchniętą przez 1 dzień .

Gość blanti
Hej. ;) ja właśnie wczoraj sama przebiłam wargę,igłą kupioną w aptece. ;) ogólnie mnie nie bolało,krew prawie nie leciała, a warga nawet nie spuchła. ;) dzisiaj mnie tylko troszke boli. ;) Pozdrawiam.

Gość madzia22222
Jeżeli chcesz sobie zrobić, to rob ! To nic nie boli. Ja osobiście przebijałam sobie warge już kilkanascie razy i nic nie boli. Nie miałam tez zadnego zakeżenia czy coś.. To jest bzdura co niektórzy mówią o przebijaniu wargi, nie wiedzą a głupoty pieprza. Naprawdę polecam kolczyk w wardze, oczywiscie ja przebijam tylko wtedy, gdy wiem, ze przez caly dzien nie bede wiedziec rodzicow, bo oni by mnie chyba zabili ;))

Gość fab
Wczoraj kumpela przebiła mi wargę i pępek. Przy tym drugim nic nie bolało praktycznie. Co do wargi (właściwie kolczyk jest na górną) myślałam że nie wytrzymam w pewnym momencie... Ale opłacało się pocierpieć bo wyglądało świetnie. Jedna jakieś 2h potem spotkałam się z chłopakiem i się całowaliśmy. Efekt całkiem niefajny ;/ warga okropnie spuchła i trochę mam z tym problem.. Mam nadzieje że w miarę szybko ta opuchlizna zejdzie.. chociaż z tym nigdy nic nie wiadomo.. Pozdrawiam :)

Gość propozycjaaaaaa
Lolciaaaa Chciałabym zrobić sobie kolczyk w dolnej wardze sromowej i łectaczce, gdzie to zrobić tanio i bezboleśnie? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Moja droga, u mnie w kuźni jak koniom , wypalę Ci rozżarzonym drutem 2 dziury bezboleśnie i sterylnie, no i gratis. Podaj namiary.

Gość Do Lolci
najlepiej jakbyś zrobiła se dziurkę w muzgó, to by Ci głupota wyleciała z i tak pustego łba, buuuaaahhhhaaaaaaaaaa

Gość Anjalii
Spoko.... :) Jesli nie chcesz isc do Zakladu kosmetycznego..;d Nietore Kolezanki np. w Moim Przypadku przebiajaja Wargi..;d W tym Tyg Przebila mi warge Kumpela..;d Nie Bolalo;p Wystarzczylo to ze kupilam Igle i kolczyk..;d A za Przebicie Wziela 9zl..;d Goi sie Blyskawicznie.. Wiec nie macie RACJI! ;] popytaj Kumpel :))

Gość asos
tez chcial bym sobie zrobic w dolnej wardze ale jak moji rodzice to uslysza to mnie wysmieja -.- co mam robic ?

Gość wyloogowana
ja sobie też zamierzam przekłuć wargę, już sobie przekłuwałam język i bolało tylko chwilowo, to tak jakby robili Ci zastrzyk . raczej się nie boję że coś mi się stanie, bo ile osób ma kolczyki prawie że na całej twarzy i jakoś nic im nie jest .. -.-

Gość ansoon
ja robilam sobie sama w wardze dwa lata temu, kolczyk noszę do teraz i żyje, nic mi nie jest. ;)

Gość lottia
a ja sama przekułam sobie wargę.akurat starych w domu nie było ja biorę młotek i igłę i wbijam igle w wargę wcale nie bolało

Gość Anamitra
Naprawdę sądzicie, że specjaliści są tacy super i oni "wiedzą jak to robić, żeby nie zrobić krzywdy"? Co Wy wiecie dzieci.. ;) Ciekawa jestem, czy którakolwiek z Was poszła kiedyś do kosmetyczki. Ja osobiście mam dwa symetryczne kolczyki w wardze. Pierwszy mam już od czterech lat. Robiony u specjalisty. Chcecie wiedzieć jak to wyglądało? Psik spirytusem, przetarci wacikiem, czysta igła i bach. Kolczyk sterylny i po sprawie. Każda igła, która jest świeżo wyjęta z opakowania jest sterylna. Kolczyk wystarczy wygotować w wodzie i oblać spirytusem. Kto Wam powiedział, że nie można jeść potem ostrych rzeczy, czy coś takiego? To jakieś cholerne mity :) Wszystko można, to nawet nie boli. Prawda jest za to taka, że nie powinno się przy nim grzebać, zwłaszcza jak się nie umyje rąk. Najlepiej przez miesiąc go wgl nie dotykać, ewentualnie wieczorami psikać spirytusem, lub smarować trybiotykiem i to jest wszystko. Wracając.. Drugi kolczyk zrobiłam sobie już sama. Nie było żadnego problemu. Żeby coś sobie uszkodzić trzeba mieć cholernego pecha, bo nerwy w tym miejscu są elastyczne i igla zwyczajnie przejdzie Wam pomiędzy (chyba, że jakaś mega gruba). Więc przestańcie się wymądrzac, jeżeli macie o tym gówniane pojęcie :) Jeśli nadal się zastanawiasz, to zrób sobie śmiało. Pamiętaj tylko o sterylizacji i higienie. To wszystko :)

Gość lottia
Anamitra to debil eeeeeee ja raczej kasy na kosmetyczkę wydawać można wargę przekuć gwożdziem igłą lub węflonem o co tej k..... chodzi normalnie załamka

Gość czoky
Nie radzę! Sama możesz sobie zepsuć wargę i wtedy dopiero będziesz miała problem. Ja zapłaciłam w salonie 80zł i jestem bardzo zadowolona. Minął miesiąc i wszystko pięknie się goi. Lepiej wydać te parędziesiąt zł niż później 3x więcej na leczenie!

Gość pokrecona gocha
Heh paraliż.. ja p*****le. Mialam 13lat jak sama przebilam sobie warge. pozniej w wieku 18lat zaszła w ciążę i do porodu zdjelam (musiałam) przez ten szok i zachwyt moim synkiem zapomnialam włożyć kolca spowrotem i dzis dopiero po 3 latach przekluwam warge na nowo. paraliż to mozna dostać d**y jak cie murzyn zerznie a nie twarzy po przebiciu wargi. p***bcy!! Bierzesz igle najwieksza jaka maja w aptece odkazasz i ogień. ból ? Zaden. nie panikuj jebnij sobie kolca i pokaż starym ze to twoje ciało a nie ich ;) znudzi ci sie to wyciagniesz i nara pa ;)

Gość pokrecona gocha
I jeszcze ten tekst z leczeniem. hehe rozpierdalajace..boże widzisz ta głupotę a nie grzmisz. ja to bym tym co są tacy nie tolerancyjni i co pieprza o tych paralizach twarzy to dziewczynom zrobiła tunele w sutkach a faccetom w jajach . cebulę.. masakra.

mi kumpela przekuła język w domu,na szczęście nic mi się stało:D Tylko mi się słabo zrobiło;) ale teraz stwierdzam,że to mało mądre było;) Nie żałuje,bo kolczyk mi się nie znudził,raz tylko dostalam jakiegoś uczulenia od kolczyka i był strach,bo miałam napuchnięty język i najpierw go wyciągnęłam a nie wolno tego robić tylko usunąć opuchliznę!!ale teraz jest ok,a jeszcze znalazłam krótki kolczyk z małymi kulkami,który nie obciąża mi jęzorka i jest spoko:) ale uwierzcie nigdy w życiu bym drugi raz tego nie zrobiła:P a już napewno nie w domu:P

Gość pokrecona gocha
I jeszcze ten tekst z leczeniem. hehe rozpierdalajace..boże widzisz ta głupotę a nie grzmisz. ja to bym tym co są tacy nie tolerancyjni i co pieprza o tych paralizach twarzy to dziewczynom zrobiła tunele w sutkach a faccetom w jajach . cebulę.. masakra.