Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolciaaaa

Jak samemu przekłuć wargę?

Polecane posty

Gość Śliwcia
ja mam kolczykw języku ale w wardze bardzo mi się podoba chętnie zrobiła bym sobię ale trochę się boje więc może pujdę do kosmetyczki hehe ale jak ty jesteś odwarzna to zrub i to szybko ja też bym chciała hehe ale się boję życzę ci powodzenia

Gość ArtekSiata2008
mi tez sie podoba ,,Przekłuta morda'' dlatego tu weszłem dla mnie jest niewazne co inni o tym sądzą

Gość jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
oboze , jak wy panikujecie ,nie ma nic trudnego w zrobieniu kolczyka w wardze robilam sobie sama 3 tunele , vertical bridge, labreta w wardze i 6 kolczyków w uszach ... żyje ! (wa zne są rekawiczki lateksowe , dokładna dezynfekcja , penseta która bedzie postrzymywała fałdy skórne i przyżekam że wzsystko bedzie dobrze !)

Gość Pats
No ok,a ile to kosztuje w profesjonalnym salonie?

Gość givemenovacaine
mi koleżanka przekłuwała z dwóch stron wargę i jest okay. ładnie się goi i w ogóle. niedługo będę sama przekłuwała dwóm koleżanką. ;]]

Gość ToJestTo
Siema wam xD Ja też sama sobie robiłam kolczyka. xD ;) No i nie zabardzo to było fajne bo mi spuchła wargaa i mnie bolała przez kilka tygodni. No ale wyciągnełam kolczyka i dziorka sie zrosła. Postanowiłam pojsc do kosmetyczki i zapłaciłam tylko 80 zł. Opłacało się. ;) Sama nie przebijaj ;* Hej.

Gość eduska
ja sama przekułam warge spuchła ale na nastepny dzień opuchlizna zeszła i tydzien juz minął a ja mam warge zagojona wie niema sie co bac i zrobic bo im dluzej sie zbiera tym wiecej wątpliwosci

Gość blabla.
nie masz sie czego bac... Mi generalnie przekluwala kolezanka warge... ostatnia warstwa troche bolala.. tzn. to nie jest ogolnie bol ! dziwne uczucie poprostu.. w wakacje ide sobie przekluc semptum i druga warge ale pojde do kosmetyczki nie warto ryzykowac ^^ :D nie ejstem expertem wiec zrob jak uwazasz ;) ale.. nawet u kosmetyczki zdazaja sie dziwne wypadki . niby sa doswiadczone w tych sprawach i wgl. ale to tez tylko ludzie wiec czasami im i tez sie nie uda. pozdrawiam ;)

Gość żal mi was
seryjnie to mi was żal. :) nie ma taiego czegos jak ''nerw paraliżujący pół twarzy''. są ludzie ekstremalnie ''wypiercingowani'' mają kolczyk na kolczyku w twarzy i żyją. głupoty. pf. ...

Gość MAŁA LAŁA
MOŻNA SOBIE SAMEMU WSZYSTKO PRZEKŁUĆ OPRÓCZ JEZORA A TAK TO WYJEB NA WSZYSTKO I SAMEMU SIE KŁUĆ MOZNA JA TAK ROBIE OD LAT I JEST NORMALNIE

Gość o lol
Pewnie ze można samemu przekłuć, moja koleżanka to zrobiła po tygodniu miała napuchniętą cala wargę bo nie miała włożone kolczyka leczniczego jeśli masz to pewnie!, nerw na pewno nie uszkodzisz jeśli wiesz w którym miejscu konkretnie przekłuć,..po tym wszystkim powinnaś codziennie przemywać rumiankiem lub woda utleniona;) powodzenia;**

Gość Mała073
Sama sobie lepiej nie przekuwaj najwyżej poproś kolezanka która sie na tym troche zna... Co do tych nerwow to tez sie zastanawiam bo niby twarz paralirzuje i wogle i to mnie wystraszyło no ale własnie przeciez maja niektórzy tych kolczyków że tak powiem od nasrania i nic im nie jest... A co do salonów sorry u mnie np. nie ma musiałabym jechać gdzieś kupe drogi od mojego miasteczka a do kosmetyczki to ja już wole do koleznaki bo te kosmetyczki to wiekszosc na gownie a nie percingu sie zna... i ktoś pisał ze co milimetr jest nerw ^^ dobre to przepraszam promien kolczyka ma pewnie gdzies z 1,5 milimetra więc jakim cudem?

Gość Qbengrimm
Jak na to patrze to na przemian chce mi sie smiac i wyc z zalu... po 1. jaki nerw? jaki paraliz i po co czytasz bravo? na twarzy, ani w zadnej innej czesci ciala (poza mozgiem) nie ma takich miejsc! juz ciul z ludzmi ktorzy maja 95% ciala w kolczykach, ale jak dostajesz w morde i masz rozcieta warge czy brew (kolejne unerwione miejsce :|) to masz paraliz? nie! co najwyzej siniaka i opuchlizne. po 2. Do kosmetyczki?! :O ludzie ktorzy tam chodza w celach innych niz manicure, tipsy, depilacja- np. kolczykowanie, tatuowanie (od kalki- hahaha!) nie maja pojecia co robia. Rownie dobrze mozna zrobic to sobie samemu, bo po co placic osobie, ktora wydala 1500zl na 2-dniowy kurs (co swoja droga swiadczy o braku inteligencji "kosmetyczki"). Lepiej pojsc do salony piercingu/tatuazu i poprosic kolesi o demonstracje. BTW oni zazwyczaj nie posiadaja certyfikatow, bo po co im? wiedza co robia, maja renome i tyle a 1,5k zlotych droga nie chodzi. po 3. w jezyku tez da sie samemu zrobic kolca- wiem bo mam :D

Gość Kińń
ja też chcę przekłóć sobie wargę (dolną)... kolczyka chcę mieć na środku. tylko zastanawiam się czy przebić to igłą lekarską czy przebitką. jak myślicie...?

Gość kińń
przekłółam.! przyłożyłam lód. i wbiłam igłę lekarską. ;)) teraz tylko muszę włożyć kolczyka.... ; /

Gość MAŁA LAŁA
O JEJKU...:-) JAK PATRZE CO WY PISZECIE TO NORMALNIE MOŻNA ZLAĆ SIĘ ZE ŚMIECHU... :-) O JAKICH NERWACH WY PISZECIE???!!! WARGE, USZY, NOS, PĘPEK, BREW... PRZECIEŻ TO MOŻNA SAMEMU ZROBIĆ- CZYLI PRZEKŁUĆ...:-) WY CO PONIEKTÓRZY, CHYBA SAMI NIE WIECIE CO PISZECIE LUB PO PROSTU STRASZYCIE INNYCH.. BO TO CO PISZECIE TO SĄ GŁUPOTY POZDRAWIAM..!

Gość Kińń
wiem że to trochę nie do tematu... ale . . . . . . . . ja ostatnio przekłółam wenflonem (pomarańczowym) mojej koleżance pępek ... strasznie jej krwawiło , może wiecie czemu....?

Gość Victoriaa
to nie jest takie straszne ja sobie sama przekułam igłą medyczną i potem włozyłam kolczyk. Samo przebicie nie boli ,ja sobie frytke zamrożoną włożyłam pod usta .:)) Ale po przebiciu warga jest troche opuchnięta no i goi sie chyba 3 tyg. na poczatku przeszkadza troche w jedzeniu ,całowaniu .i innych rzeczach ale z czasem przywyknie sie do tego ..:))))

Gość Victoriaa
ja sobie sama przekułam warge igła medyczną no i potem włożyłam kolczyka..:) włóż sobie coś zimnego pod warge potrzymaj chwile i przekłuj Samo przekłucie nie boli ale potem warga jest troche spuchnięta i kolczyk przyszkadza np.w jedzeniu i całowaniu.ale z czasem przyzwyczaisz sie do tego..:))) no i goi sie to moze z 2 ,3 tygodnie Nie jest tak tragicznie:)

Gość LoLLiPoPP
no ja jedynie chciala bym sie wtrocic.... a wiec !!! CHCE KOLCZYK W WARDZE (desperadzko) moja starsza mowi stanowczo nie!!..... noto jej powiedzialam ze jezeli tak to se sama zrobie tylko za chiny niewiem jak/.. czy mogl by mi ktos cos doradzic bardzo prosze:*

Gość LoLLiPoPP
to znowu ja........przeczytalam wasze wypowiedzi i dlamnie to jest k***a smieszne co wy piszecie laski ja mam 15 lat i jestm specjalista w robieniu i innym kolczykow w uczasz, jezyku, pempku, nosie, ci**e ,szyi ,policzkow, nad nosem niewiem jak sie to miejsce nazywa i w brwi ale w wardze jeszcze nie robilam i baaaaaaaaardzo potrzebuje pomocy jak to zrobic bezbolesnie i niewidocznie dla mojej mamy Caluski dla was laski:*

Gość LoLLiPoPP
a tak wogule to wy jestescie emo??.....

Gość LoLLiPoPP
O LOL ja pierdole ludzie!!!!!!!!macie moze akies gg??:D

To co wy robicie jest grzechem, bo kaleczycie wlasne ciala, jest toohyda w ochach Boga. Upamietajcie sie. Jestescie mlodzi, a nie dobrze mi sie robi co robicie ze swoim mlodym zyciem, grzech, grzech i jeszcze raz grzech, cudzolostwa i td. Chce wam powiedziec, ze jest wyjscie z tego. Jest DOBRA NOWINA w JEZUSIE. Czytajcie biblie, a poznacie prawde, ktora was wyswobodzi z grzechow, z takiego zycia jakie prowadzicie, ktore sie Jemu nie podoba. UPAMIETAJCIE SIE i wierzcie ewangelii

Gość claudiaa
weź dziórkacz i po sprawie!

Gość claudiaa
weź dziórkacz i po sprawie!

Gość tralalalala12345
rys52 --> WTF?! :D weź Ty się schowaj.. ludzie.. skoro dziewczyna się pyta, jak samemu przekłuć wargę, to weźcie jej odpowiedzcie na pytanie, a nie ciągle lamentowanie typu "nie rób, nie warto, uszkodzisz sobie nerw".. i to ma być odpowiedź na pytanie?! -.-' jakoś nie znam ANI JEDNEJ osoby, która sama przekłuwała i miała z tego powodu jakieś paraliże i ch*j wie co jeszcze.. a bajeczki typu "taka jedna dziewczyna przebijała sama i teraz ma cała twarz sparaliżowaną" to opowiadajcie bachorom na dobranockę -.-' ave.

Gość KaKasia
Właśnie przed chwilą sama sobie przekułam wargę zwykłą igłą i wsadziłam normalnie kolczyka a co najlepsze nic nie czułam i trafiłam w taki punkt z którego nawet krew nie leci ;p Wg mne isć z tym do kosmetyczki to strata kasy no i musisz miec zgodę starych... mi mam by nigdy nie pozwoliła a tak nic nie wie ;]

Gość Ańcia
No ja też sie wacham:/ Troche sie boje sama przekłować Moja kumpala sobie sama przekłówała:/ Troche jej to spuchło i bolało:/ Ja na ogół jetem cierpliwa na boj ale jak czytam co nie których wypowiedzi to aż sie boję:

Gość si chang hu
Na wardze jak masz pręt , albo na uszach obręcze znalezione na złomie , to nikt do pracy cie nie przyjmnie , jedynie nadajesz się myć kible ..... Matka jakby wiedziala że jej dziecko kiedys będzie wyglądało oszpecone przez żelastwo toby wolała utopić natychmiast po urodzenie , bachora w gnojówce.