Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diora_83

Za wysoki testosteron!!!!Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Diora_83

Cześć. Mam nieregulane miesiączki i w związku z tym lekarz zrobił mi badanie na poziom hormonów. wszystko wyszło ok, ale testosteron mam za wysoki. On jest przyczyną nieregularnych miesiączków, trądziku, przetłuszczania sie włosów ;-( Brałam tabletki "Diane35" ale tak fatalnie sie czułam,ze je odstawiłam. Nie byłam drugi raz jeszcze u lekarza, na razie nie mam czasu. Nurtuje mnie jednak pytanie czy to nie jest przeszkoda w zajściu w ciążę??????? Miała któraś z Was tak? Proszę o odpowiedź.

Nikt mi nie odpisze czy ma to wpływ na zajście w ciążę? Żadna z Was nie miała takiego problemu? To moze w takim razie to nie jest problem???????? hmmmm..

tylko lekarz jest w stanie ci pomóc jeżeli nie masz czasu do niego iść to chyba nie zależy ci na dziecku aż tak bardzo :O

Zalezy mi i to bardzo, jak się właśnie pytałam czy to ma związek z zajściem w ciążę? Ale dzięki za odpowiedź.

wysoki tesstosteron moze utrudniac zajscie w ciaze, a jak reszta hormonow???? gospodarka hormonalna jest bardzo wazna, nie ma co zwlekac trzeba isc do lekarza

Reszta hormonów w porządku. Idę do lekarza w przyszłym tygodniu, mam nadzieję,ze mi przepisze jakieś \"normalne\" lekarstwo, po którym nie będe się tak źle czuła. Tylko, że to pewnie musza być jakieś hormonalne tabletki a ja mam już ich dość. Antykoncepcyjne brałam 6 lat:-(