Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobita......

wysypka..... alergia....jak się tego cholerstwa pozbyć???

Polecane posty

Witam. Mam pytanko do osób które się znają conieco na dermatologii. Od 1,5 miesiąca mam na ciele cholernie swędzącą wysypkę... najpierw pojawiła się na biuście, teraz mam ja tez na brzuchu i na biodrze (w zasadzie tam gdzie bielizna...aczkolwiek od wczoraj swędzą mnie też uda :O). Wsypka to takie rozlewające się plamki...jest w miarę płaska znaczy ze nie ma pod spodem żadnych płynów. Swędzi mnie jak jasna cholera, jak się podrapię to piecze że można zejść z bólu.... lekarze mówią , że to alergia...dermatolog zmienia mi leki jak na króliku doświadczalnym...piorę w Jelpie, myje się mydłem Bambino....bielizna bawełniana.........leki chyba nie działają ....miałam klaritinę, elocom, hydrokortizon, telfast, triderm....obecnie jestem na Zyrtec i jakijś robionej maści. Ludzie...co mogę zrobić???? Czy ktoś tak miał i coś pomogło??? Nigdy w życiu alergii nie miałam,...a tu po 30-tce coś takiego.... :O Pozdrawiam, kobita......

Gość gość
ja tez walczylam kiedys z takimi wysypkami i ostatecznie udalam sie do dermatologa tutaj www.medis.pl oczywiscie pomoglo po lekarstwach