Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Keepmovin

Mam problem - dziewczyna

Polecane posty

Prosilbym o pomoc. Dlugo sie zastanawialem czy to zrobic ale chce znac zdanie innych. Od roku chodze do nowej klasy i spotkalem nowych kolegow/koleznaki. Na poczatku jej nie zauwazalem, ale teraz od 2 tygodni bardzo chcialbym z nia chodzic. Problem w tym, ze jest chlopak, ktory ma tak naprawde dziewczyna, ale do niej zarywa itp. Mysle co zrobic bo wydaje mi sie, ze ona cos tam do mnie czuje, ale jakos czuje sie ograniczona ze strony tego 2 chlopaka. CO mam zrobic ? Mamy razem po 15 lat a w tym wieku nie mowie juz o calowaniu jak w 4 klasie tylko o chodzeniu. Pozdro Keepmovin'

Gość cvx
do nauki smarkaczu :o

Gość SlOnEcZkO.
staraj sie jakoś do niej zbliżyc.. niech zauważy ze Ci sie podoba.. bo bierna postawa daleko nie zajedziesz.. pomoż jej czasem w czymś, zapros na lody itp.. a moze akurat sie uda:) powodzenia

Postaram sie, ale jesli jest taka sytuacja, ze ten drugi chlopak bieze jej telefon to mam do niej wysylac ,,TE\" sms\'y ? jest to moj najlepysz kumpel, a raczej nie chcialbym z nim rozmawiac na ten temat.

Gość SlOnEcZkO.
a nie mozesz jej tak po prostu zaprosić gdzieś wlasnie n a lody(poki jest ciepło:P) abyście mogli być troche razem sami aby mila okazje cie poznac, bez tego kumpla? sproboj chociaż.. to naprawde nic nie kosztuje.. i rozumiem że nie chcez gadać z kumplem o tym bo pewnie boisz sie jakoegoś nabijania sie... itp..

No jasne, zaprosze ja do kina ale czy mam z nia porozmawiac ? czy poprostu pokazac, ze mi sie podoba ?

Gość SlOnEcZkO.
nie mow jej od razu o swoich uczuciach... wybadaj jaki ona ma stosunek do Ciebie... poznajcie sie najpierw lepiej... a dopiero potem pomyslisz co robić:)