Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejo hej hej

zmiana ale na co? tabletki

Polecane posty

Gość hejo hej hej

od roku biore novynette i niby jestem w miare zadowolona z tych tabletek ale...no wlasnie zawsze jakies ale...ide dzisiaj do ginekologa i chcialabym zmienic je na jakies inne lepsze,nowoczesniejsze, na takiemoze po ktorych urosniemi biust i nie bede miala "humorow" czy mozecie mi co s zaproponowac? pozdrawiam:)

Gość doda-ajj
nie powinnaś pytać się nas o najlepsze tabletki-bo kazda kobieta jest inna i inne tabletki będą jej odpowiadaly-Twoje pytanie skieruj do lekarza-po okazaniu wyników badań(hormony.)

Gość musze przyznać ze przez neta
pomyśl o plastrach

Gość hejo hej hej
hmm ja sobie zdaje sprawe ze kazdej inne odpowiadaja ale chcialam was spytac zebym chociaz mogla cos sama zasugerowac lekarzowi i z nim o tym pogadac...wy najlepiej znacie sie na tym chociazby z autopsji:) co do plastrow... hmmm ale to chyba droga impreza jest?? poza tym nie chcialabym zeby to bylo widoczne czesto chodze na basen

Gość Yasminek
Ja polecacm Yasmin, zero humorów, wzrost libido, tyle tylko ze schudlam to i piersi mi zmalaly a to moze Cie nie ucieszy. aczkolwiek jak wiadomo kazdy reaguje inaczej, wiec moze warto sprobowac ;)

Gość dizys............eh
Jak zasugerowałam sama Jeanine to 5 miesięcy mdliło mnie dzień dnia.. ale się połaszczyłam na hit i sama trułam lekarce, że na pewno super. Teraz już się zdałam na nią. Nie ma czegoś dobrego, to co jest dobre dla Ciebie może być złe dla mnie.

Gość hejo hej hej
tez prawda...ale na bank musze zmienic...moje pierwsze to byl logest...masakra z nim w zyciu nie mialam takich wahan nastroju jak po tym!!!i 2 kg do przodu wystarczylo odstawic i od razu schudlam 5!!!! novynette niby ok ale tez sie czesto zle czuje po nim fizycznie :/

Gość hejo hej hej
a drogie sa yasminelle??

Gość gość
SSmDGMqChqpu5X9HlFi6tBGg