Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja999

po jakich tabletkach antykoncepcyjnych rosną piersi???

Polecane posty

Gość ja999

po jakich tabletkach urosły wam piersi??? czekam na odpowiedzi

wiesz to dla każdej dziewczyny inne tabletki powinny być dopasowane. Ja uzywam microgynon21. Skończyłam pierwszy listek i z 70b skoczyłam na 80b i co najważniejsze nie utyłam:P a poza tym są tanie bo kosztuja 9zł:classic_cool:

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
Indywidualna sprawa !!! Ludzie nie mają wogole wyobraxni.. ehh

Gość hejo hej hej
a jak sie ma ten microgynon 21 np do novynette? chce zmienic tabletki z novynette na inne..

złośliwa ciupaga....czy ty kiedys brałaś jakiekolwiek anty? trochę kultury jak sie wypowiadasz bo widać, ze to ty gówno wiesz, a sie wypowiadasz. zamknij japę jak nie masz pojęcia o czym mówisz. Wiele tabletek powiększa biust i to jest udowodnione.

no rzeczywisicie tabletki bierze sie po by urosly cycki, a co bierze sie by urosl rozum? Chcesz miec wiekszy biust? Udaj sie do chirurga plastycznego, a nie wpieprzaj tabletek!

Gość czemu jej nie znosisz
ja brałam 3 różne i nic mi w biuście nie przybyło. z 70 na 80 oznacza ogólne przytycie, gdyby z B do C skoczyło powiedzmy, to jeszcze. niektóre dziewczyny mają tendencję do zalegania wody w organizmie inne nie. wysyp tych głupot przed wakacjami.. ehh lepiej o ziołach itp poczytaj na kafe, ale odłóż na silikon

złośliwa ale ty jesteś durna:/ ja biore i zgodnie z przeznaczeniem i piersi równiez chciałam mieć większe. Dlaczego jedno ma wykluczać drugie? Schowaj swoje opinie w kieszeń, bo pytała dziewczyna o konkretną rzecz a nie o twoją ocenę stanu jej umysłu

Gość ........................... .
Matko...Jakby tabletki sprzedawali na porost piersi to po co by były operacje??? To jest skutek uboczny, który może wystąpić, ale nie musi i dotyczy jakiegoś procentu kobiet. Gratuluje podejścia do własnego zdrowia. Będę jadła tabletki, bo mi urosną cycki. Dziecko ile masz lat? Jeśli już to zatrzyma się woda w organiźmie i biust napęcznieje... ale to chyba w miseczce, a nie w obwodzie??? o 2 rozmiary?????? To też hit na miarę gimnazjum:/

Gość buhehehehehe

ciupaga...a co jest w tym durnego? nie rozumiem. Jeżeli potrzebne mi anty, a przy okazji od tego mam ładnieszy większy i jędrniejszy biust, to dlaczego nazywasz to durnotą? Powiekszenie piersi jest jak już mówiłam skutkiem ubocznym, bez użycia skalpela....to chyba rozsądniejsze:/

Gość guana sama sie pogubila hehe

ale jakie to jest powiekszenie??? odstaw a zobaczysz jak ci ten wspanialy biust zwiekszony bez skalpela oklapnie :D jak z niego ujdzie powietrze, bo od anty nie rosnie biust, a jedynie puchnie i to nie u wszystkich kobiet, a to roznica.

ja rowniez mam watpliwosci do twojej tezyzny umyslowej. gdyby tak cudownie rosly kobietom piersi po anty, podkreslam ROSLY, to po co silikony, gabinety chirurgii plastycznej, po co to wszystko? Tyle kobiet nieszczesliwych z powodu swojego biustu, a wystarczy jesc anty :D wow! brawo! :O

nie twierdzę, ze nie wróci do swoich rozmiarów, ale anty na razie nie odstawiam bo mam potrzebę zażywania tego...w ściśle określonym celu

Gość ehh.....
Nie no fajnie, że się komuś przy okazji powiększają, ale nie traktujemy tego jak środka na porost piersi, bo przy okazji to ma jeszcze wiele innych mniej przyjemnych skutów ubocznych.. Guana a Ty nosisz stanik w ogóle? 70B a 80B to jest zaje.. różnica? 75C, 75D może bym zrozumiała, bo zatrzymała Ci się woda, ale kilka centymetrów w obwodzie to świadczy o przybraniu ciała...A Waga no cóż może być zepsuta:)

Gość zmartwiona18
ja bralam novynette w trakcie 1 opakowania urosły ale teraz sa nadal takie same a jestem w trakcie 2

wiec nie mowcie o tym, ze biust rosnie, bo to glupsze niz swiety mikolaj latem na rowerze! glupie malolaty wierza, ze biust rosnie po tabletkach anty :O

Gość ja999
ja mam rozmiar 75C ale chce wieksze:-(

Guana - B to rozmiar miseczki, a 70, 75, 80 to rozmiar pod biustem... Potrzebujesz większego rozmiaru, bo trochę CI przybyło pod biustem. No chyba, że sama widzisz różnicę w wielkości swojego biustu, to OK., ale te \"cyferki\" to obwód pod biustem, a nie w biuście. Ja łykam Yasmin, żadnych zmian, ale czytałam wiele opinii, że po tych tabletkach też są takie "skutki uboczne", ja miałam nieco inne, niefajne :O To zależy od organizmu kobiety i nie koniecznie Tobie, autorko topiku muszą urosnąć cycki :classic_cool: pozdrawiam