Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka69

silikonowy tanik un bra kto nosi??

Polecane posty

http://www.allegro.pl/item201942725_un_bra_oryginal_silikonowy_biustonosz_rozmiar_c.html chodzi mi o te silikonowe jak w linku. nosicie?? mialam raz na studniowce, w dodatku moj byl 2x drozszy, wiec nie wydaje mi sie ze jest gorszy jakosciowo a mimo to spada. TZn klej dobrze trzyma, ale po pol godzinie zabawy zauwazylam ze sie odkleil, na troszke spoconym ciele nie chcial sie trzymac potrzebuje stanika na wesele, mam sukienke z dosc wycietymi plecami nie wiem co robic. A moze źle przyklejam??

Gość Paukaa19
ja go mam :)) wspaniale sie trzyma trzeba dobrze nalozyc , najpierw dopasowac jedna miseczke potem 2 i na koniec je razem polaczyc ale tak by niebyly naciagniete, a i trzeba nakladac na wysuszona skore i niczym nienasmarowana zdnym balsamem ani niczym , osoby ktore maja tlusta skore ogolem moga miec problemy z noszeniem go bo to prawda moze sie odklejac, no i dobrze go przemyc w letniej wodzie co jakis czas wtedy lepiej sie lepi :)), zalezy tez czy ma sie obcisly sstroj czy luzny, bo przy obcislym lepoiej sie trzyma, mi bardzo pasuje do topow i wogole nosze go, ale ja sie strasznie malo poce, i moze tez dlatego , poprostu nawet przy wielkim wysilku malo co sie poce :| Pozdrawiam :-)

Gość Paukaa19
A i ja kupywalam ten z usa taki w czarnym opakowaniu i placilam za niego kolo 40 zl jakis czas tem :-) nie taki z linka !

dzieki ze napisalas :) nie mam tego z linka, mam inny. A sukienka to niewazne. Chodzi mi o to czy podczas tanczenia sie odkleja ?? gdy cialo sie spoci, czy to ja dziwna jestem.

Gość Paukaa19
to tez zalezy od sukienki , no i wydaje mi sie troche ze tez od pieri a niemasz go zaduzego albo za malego?? :-)

jest idealny, dobrze trzyma. Po prostu sie odkleja podczas tanca, imprezy gdy sie spoce, cialo jest troszke wilgotne wiadomo, i klej nie trzyma

Gość Paulkaa19
Ja sie strasznie malo poce, moze dlatego mi sie nieodkleja :-)