Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja ////

CZY SA TUTAJ JAKIES POŁOŻNE

Polecane posty

Gość maja ////

czy sa na kafe polozne lub lekarki?mam wazne pytanie...

Gość maja ////
dzieki za linka,ale moze sa na forum jakies kobiety ktore pracuja jako polozne?mam pytanko

Gość justaaaaaaaaaaaaa
no to je zadaj moze ktoras z dziewczyn ktora nie jest polozną bedzie w stanie ci na nie odpowiedziec

Gość hej a ja mam pytanko
moja położna odradzała mi solarium w czasie karmienia piersią a wczoraj mój gin powiedział że to nic nie szkodzi na pokarm-i wez tu bądz madry :O jak to naprawde jest???

Ja nie slyszalam o wplywie solarium na pokarm ?!?! A ta polozna nie powiedziala dlaczgo? ty nie pytalas? Tym bardziej ze gin powiedzial ze nie ma problemu...

Gość jestescie załosnie smieszne
ana co ci solarium słonca za mało???

Gość hej a ja mam pytanko
jakbyś chciała wiedzieć to na słońcu nie moge się wylegiwać bo mam małe dziecko z którym w te upały wychodze dopiero wieczorem a mam jutro wesele i jestem po ciązy blada jak sciana :( załośnie śmieszna to jesteś ty :P:P:P głupia komentować tylko potrafi :O Mańka 150 dziękuje za odpowiedż...niestety jest już za pozno bo zalezało mi troche się opalić na jutrzejsza impreze.... no położna stwierdziłą zeby nie ryzykować :O nie podała konkretnego powodu :O zapewne chodziło o to zeby nie przegrzewać piersi czy co...sama nie wiem :O