Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lakritz

Jakie sa tak naprawde zarobki w Polsce ?

Polecane posty

Gość bezbrzezna6
zgadzam sie z przedmowczynia, co za chamstwo w tym kraju,dajcie spokoj

Gość kaaaaaaaaaaaa
SUPER KAROLCIA A JA ZARABIAM 900 I CO MAM POPIERAC TWOOJA PODWYŻKE NO SORY CHYBA JESTES NIEPOWAZNA I TEZ JESTEM PO STUDIACH!!!! NAJGORSZE JEST TO ZE JAK JA BYM WYSZŁA NA ULICE STRAJKOWAC TO PO 1 - NIKT BY TEGO NAWET NEI ZAUWAŻYŁ 2- NIE MIAŁABYM PO CO WRACAC NA DRUGI DZIEN DO PRACY BO BY MNIE ZWOLNIONO DOTYCZY TO WSZYTKICH PRACOWNIKÓW PRYWATNYCH FIR I TO JEST OGROMNIE NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!

Gość fhfgjty
marne sa zarobki, przecietny obywatel tego kraju zarabia 700 zl netto

Gość karol zwany wielkim
a kto by sie przejmowal tym jakie sa zarobki w Polsce? Kto madry juz stad spierdolil, kto glupi zostal...

Gość super karolcia
No sory kaaaa.Ale jak na moje stanowisko powinnam zarabiać więcej.A ty jak na swoje stanowisko zarabiasz dobrze:P

Gość kaaaaaaaaaaaa
KAROL ZWANY WIELKIM- CZYLI ROZUMIEM ZE JESTES POZA GARNICAMI KRAJU?? JA WOLE PRACOWAC W POLSCE ZA NIECO MNIEJSZ KASE ALE BYC WSRÓD PRZYJACIOL ALE KAZDY MA SWOJE PRIORYTETY .....

Gość kaaaaaaaaaaaa
TO ZE JESTEM SPRZEDAWCA TO JUZ MI SIE NIC NIE NALEZY???? NO SORY ZDIEWCZYNO ZASTANÓW SIE CO TY MÓWISZ NIESZANUJESZ WOGOLE LUDZI SKORO UWAZASZ ZE SPRZEDAWCY WYSTARCZY NA ZYCIE 900 ZŁ. A LEKARZOWI NIE CO WY JESTESCIE JACYŚ LEPSI OD NAS?? POD JAKIM WZGLEDEM BO JA TEGO NIE WIDZE

Gość super karolcia
Wiesz ja sądzę, że jesteście gorsi od nas:Pwy jesteście tylko sprzedawcami a my lekarzami:P

Gość super karolcia
To jest tylko prawda. Bo nie mów mi, że jakiś sprzedawca jest lepszy od lekarza;/

Gość kaaaaaaaaaaaa
ŁADNIE PODUMOWAŁAŚ CAŁĄ POLSKĘ !!!!!!!! OTO UKAZAŁAŚ SZACUNEK DO LUDZI KTÓRZY DO CIEBIE PRZYCHODZA DZIEŃ W DZIEŃ A CO DO ODPOWIEDZIALNOŚĆ TO CODZIENNIE POKAZUJĄ W TELEWIZJI LEKARZY KTORZY NIELECZA LEKARZY KTÓRZY BIORĄ I DORABIAJA NA LEWO TAK WIEC NIE MÓWCIE MI JACY TO LEPSI JESTESCIE OD NAS CAŁEGO POZOSTAŁEGO SPOŁECZEŃSTWA POLSKIEGO

Gość super karolcia
Tylko, że gdybyś był lekarzem mówił byś całkiem co innego.

Gość grubaaleksandria
------------------------------------------------------ bcbcbc zarobki moglyby byc jakie są, ale ceny żywności przede wszystkim oraz na przyklad książek powinny spaść no i mieszkań heh ale to nierealne :(

Gość Nauczyciel
W tym miesiącu zarobiłam jakieś 6,5 tys. Ale bywa mniej.

No prostota i siano z butów. Nie dyskutuje, kto ile powinien zarabiać, ale z takim podejściem to tylko pogratulować. I idź to potem biedny człowieku do lekarza, to Ci łaskę zrobi, że w ogóle przed majestat dopuści...

Gość kaaaaaaaaaaaa
NIEJEDEN SPRZEDAWCA JEST BARDZO WYKSZTAŁCONA OSOBĄ TYLKO TAK MU SIE POWIODŁO W ZYCIU ZE NIA MUSI BYĆ DLATEGO MOIM ZDANIEM KAZDEGO POWINNO SIE SZANOWAC BEZ WZGLEDU NA TO GDZIE LPRACUJA A NIE TYLKO LEKARZY I KAZDEMU NALEZY SIE PODWYZKA A NIE TYLKO LEKARZOM GÓRNIKOM I NAUCZYCIELKOM MY RESZTA SPOŁECZEŃSTWA WCALE NIE MAMY LEPIEJ TYLKO PRACUJEMY U PRYWACIAZY I NIE MOZEMY SOBIE POZWOLIĆ NA TAKIE MANIFESTACJE

Gość super karolcia
Czemu wy się tylko lekarzy czepiacie????

Nie jestem ani lekarzem ani sprzedawca. Mam dobra prace, ktora lubie, a od ciebie roznie sie tym, ze szanuje innych ludzi i ich prace. To prawda, ze odpowiedzialnosc na stanowisku lekarza jest zdecydowanie wieksza niz na stanowisku sprzedawcy, ale to nie znaczy, ze sprzedawca jest gorszy! Jestes chamska i zakompleksiona - jak chcesz zarabiac wiecej, to sie zabierz do roboty zamiast narzekac, obrazac ludzi i opowiadac takie bajeczki :O

Gość franek z budowy
dyskusja robi sie juz nieprzyjemna ale podam swoje zarobki do listy programista 3800 netto 40 godz tygodniowo

Naucz sie czytac ze zrozumieniem - nikt sie nie czepia lekarzy, a ciebie i twojego podejscia do ludzi. Twoj brak szacunku dla pracy innych osob jest szokujacy :O

Gość super karolcia
Katarina Witt-Ja tylko wyraziłam swoje zdanie;/

Gość Oburzajace i ponizajace
Karolcia zapomina, ze kazdy jest potrzebny, ze sie uzupelniamy i kazdy jest czlowiekiem, potrzebuje zjesc, miec dach nad glowa, przyjemnosci, gdyby kazdy byl lekarzem to kto by sprzatal ulice, wyzozil smieci, budowal domy, Karolcia taka wyksztalcona a tego nie wie i nie ma szacunku do drugiego czlowieka, zawod Karolcia ma na pewno lepszy od mojego ale nie jest Karolcia lepszym czlowiekiem ode mnie, pozdrawiam Karolcie i zeby nigdy nie zalowala tego, co wygaduje i jak traktuje ludzi z innym zawodem, nawet tym najprostrzym

\"jesteście gorsi od nas wy jesteście tylko sprzedawcami a my lekarzami\" - gratuluje szerokich horyzontow pani doktor :O A teraz sie pozegnam, bo nie mam juz ochoty na rozmowe.

Gość super karolcia
Nie zapominam o innych ludziach.Ale czemu jakiś sprzedawca ma mieć podwyżke a nie my lekarze:P

Gość do kaaaaaaaaaaaaaaaa
przestań pisać z Caps Lockiem bo sie tego czytać nie da!!!!!!!

Praca pracy nierowna, szanuje kazdy zawod, ale wkurza mnie, jak np. taka woźna w szkole ukladajac dyplomy nauczyieli smieje sie, ogladajac dyplom jednej z nauczycielek, ze miala 3 na dyplomie!!!! Niesprawiedliwe jest, ze ludzie sie ksztalca, maja po kilka fakultetow a pracuja za 600 zl na reke!!!! Rozumiem niektorych lekarzy, bo przeciez nie kazdy moze sobie dorobic w prywatnym gabinecie. Nie mozna porownywac odpowiedzialnosci chirurga i np sprzedawcy w sklepie, co nie zmienia faktu, ze i jeden i drugi jest potrzebny. Tylko zarobki sa u nas nieadekwatne do obowiazkow i odpowiedzialnosci.

Gość super karolcia
Raczej Ci co studjują to nie zarabiają później 600zł

Gość Oburzajace i ponizajace
Temu że też jest człowiekiem i ma prawo do godnego życia, jak lekarz czy śmieciarz, każdemu należą się dobra materialne a każda praca powinna być szanowana bo jak już Karolci wyżej napisałam, jedno bez drugiego nie będzie istnieć