Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka30

Puste jajo plodowe

Polecane posty

jestem w 7 tc i za dwa tyg mam termin u lekarza.mam takie pyt-jezeli jest puste jajo plodowe,bezt zarodka,to czy ma sie objawy ciazowe,tzn bolesnosc piersi,mdlosci?W 5tc mialam robione usg i nie bylo widac zarodka i dlatego takie pytanie mnie nurtuje :(

Czesc Milka , juz ci odpowiadam . Jezeli sie ma tzw puste jajo płodowe to masz dalej takie dolegliwosci jak w ciazy . Ja mialam puste jajo płodowe o którym sie dowiedzialam w 10 tyg ciazy , wtedy dopiero bylam na usg, a objawy mialam dale , piersi mnie bolały , było mi nie dobrze , nie mogłam zebów umyc , i tak dalej . To byla moja druga ciaza , niestety nie poroniłam samoistnie i dlatego zrobiono mi zabieg , dokładnie 12 lutego . I powiem ci ze mam blokate psychiczną, boje sie nastepnych prób , z jednej strony bym chciala , a z drugiej boje sie bardzo . Pozdrawiam Cie , trzymaj sie i bądz dobrej mysli

nie bardzo rozumiem, lekarz na podstawie USG w 5tc stwierdził PUSTE JAJO PŁODOWE?????!!! Przeciez w 5tc bardzo często ledwo widać pęcherzyk ciążowy, a co dopiero zarodek, jesteś pewna ze masz puste jajo płodowe, moja kuzynka miała łyzeczkowanie ale dopiero po 10tc kiedy lekarz na 100% upewnił się ze nie ma zarodka

yola13 Masz racje,pomylilam sie:( chodzilo mi o to ze w 5 tc widzialam pecherzyk ciazowy a nie jajo plodowe...Chce isc na drugi tydz na usg(bedzie wtedy 8tc) i mysle ze zobacze serduszko,bo tak sie boje ,zeby wszystko bylo ok..Przez to,ze czytam tutaj duzo roznych postow o obumarlych plodach,pustych jajach plodowych,wpadlam chyba w jakas paranoje :O

aha, no to teraz rozumiem, nic sie nie martw, ja zarodek z bijacym serduchem zobaczyłam dopiero na poczatku 7 tygodnia ciązy, ty tez napewno zobaczysz:)

yola13 W sumie mam wizyte dopiero pod koniec miesiaca ale chce isc w poniedzialek.Myslisz ze jednak poczekac i isc za dwa tyg?

Gość ewaaaaaaaaaaa
nie czekaj, idz. po co masz się stresować?